ACTUALITATELOCAL

Localnic din Sasca Mica, si-a batut cumnata. Politia chemata sa faca dreptate

Localnic din Sasca Mica, si-a batut cumnata. Politia chemata sa faca dreptate.  Ieri, lucrătorii Secţiei nr. 7 Poliţie Rurala Mălini, au fost sesizaţi prin SNUAU 112 de către Pelinar Vasile din satul  Sasca Nouă, comuna Cornu Luncii, jud. Suceava, cu privire la faptul că soția sa este bătută de cumnat.

La fața locului s-au deplasat patrula care au constatat următoarele:

La data de 15.07.2022, în jurul orelor 13:20, Morariu Rodica se afla  în locuința concubinului său, Pelinar Vasile din satul Sasca Nouă, com. Cornu Luncii, jud. Suceava, moment în care în interior a pătruns numitul Pelinar Ionel, fratele concubinului acesteia, care pe fondul unui conflict spontan a lovit-o cu palmele peste corp pe Rodica, fără a-i provoca leziuni.

Rodica a declarat faptul că nu necesită intervenția unui echipaj de ambulanță pentru a-i fi acordate îngrijiri medicale.

A fost completat formularul de evaluare a riscului, ocazie cu care nu a rezultat risc iminent, iar persoana vătămată nu a dorit emiterea unui ordin de portecție provizoriu.

În cauză s-a întocmit dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de „violență în familie” prev și ped de art 199 alin 1 raportat la art 193 alin 1 Cod Penal, care urmează a fi soluționat procedural de către lucrătorii P.P. Cornu Luncii.