ACTUALITATELOCAL

Localnic din Pleșești, impuns de taurul unui vecin

Un localnci din Pleșești a ajuns la spital după ce a fost împuns de taurul unui vecin. Astazi, în jurul orei 5.00,  , lucrătorii Secţiei 12 Poliţie Rurală Preuteşti au fost sesizaţi prin intermediul SNUAU 112 de către  un localnic,  din sat Pleșești, com.Vulturești,  că a fost împuns de un taur de la un vecin.

În ziua de 28.10.2023, în jurul orei 04:00, bărbatul  a fost anunțat despre faptul că bovinele de la ferma ce o deține pe raza satului Pleșești, com.Vulturești, a ieșit din locul unde se aflau îngrădite.

Astfel acesta s-a deplasat la fața locului unde a constatat că bovinele sale erau amestecate cu cele ale fermei învecinate ce aparține unui alt satean, ocazie cu care au separat bovinele împreună cu oameni de la cele două ferme și le-au mânat la loc.

În tot acest timp un taur de la ferma vecinului menționat, a sărit peste sârma conectată la curent electric ce împrejmuia suprafața unde se aflau bovinile acestuia, ocazie cu care s-a repezit la Bolocan David și l-a împuns în zona piciorului stâng.

La fața locului s-a deplasat un echipaj medical cu o ambulanță, iar  victima a  fost preluata și transportata la Spitalul Municipal Fălticeni pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate, stabilindu-se un prim diagnostic de plagă prin împungere la nivelul coapsei piciorului stâng.

În cauză nu a fost constatată săvârșirea vreunei fapte de natură penală.