POLITIC

Liderul AUR George Simion se insoară

George Simion și iubita lui, Iulia, au decis să-și unească destinele. „Eu mă căsătoresc. Am luat pe 27 august!”, a declarat politicianul, miercuri seara, la România Tv.„

 Ce parere are viitoarea sotie:

,,S-a învăţat. E foarte bine că n-am scos-o în faţă. Pentru că n-am scos-o în faţă, domnul Bot spunea că sunt Rocky, adică mă făceau şi homosexual când am intrat în Parlament, pentru a-i face pe alegătorii AUR, care sunt creştini practicanţi, să se îndoiască de mine”, a mai spus George Simion.

Iulia Burcea, viitoarea soție a lui George Simion, este absolventă de Drept, dar are și masterul în administrarea afacerilor la Universitatea București. Iulia trăiește în București și lucrează ca controlor financiar la o multinațională, specializată în tehnologie pentru securizarea tranzacțiilor electronice.

Cert este ca atat deputatul Ghervazen Longher cat si sotia sa care a fost mandatul trecut si ea, parlamentar in locul sotului, au facut foarte multe drumuri in Polonia. De altfel, la conducerea Uniunii Polonezilor din Romania si in Parlament se face rocada intre sotii Longher.