GENERALULTIMA ORĂ

Liberalul Bădeliță a mers acasă in ultimul an, cu aproape 2,5 miliarde de lei vechi. Director de liceu si cinci funcții de președinte. Deține o casă de vacanță în Horodnic de Sus

Consilierul Județean PNL, Ioan Bădeliță a câștigat în ultimul an împreună cu soția, Simona fabuloasa suma de 320,993 RON din care doar el a băgat în casă  247.585 RON.

Potrivit declarației de avere depuse în data de 12 iunie 2022 la Consiliul Județean Suceava acesta deține o casă de locuit pe o suprafață de 252 de mp în municipiul Suceava și o casă de vacanță în Horodnic de Sus.

Nu am putut găsi un CV referitor la liceul și eventual o instituție de învățământ superior de stat sau privat pe care Ioan Bădeliță le-ar fi absolvit. Pagina de facebook la sectiune DESPRE este goala.

Badeliță deține cinci funcții de președinte în asociații și este director la Liceul Teoretic Filadelfia din Suceaa. Aproape că nici nu mai are timp nici să respire dacă te gândești cât de implicat ar trebui să fie:

1 Asociatia Scoala Crestina Filadelfia – presedinte
2 Fundatia Mission Emmanuel – presedinte
3 Asociatia Romania Ajutor Direct – presedinte
4 Asociatia Oamenilor de Afaceri Crestini din Bucovina – presedinte
5 Liceul Teoretic Filadelfia – manager
6 Spitalul Judetean de Urgenta Sf Ioan cel Nou Suceava – presedinte CA

Pe lângă calitatea de președinte care am spune noi nu este deloc ușoară, Bădeliță este membru la Parcuri Industriale Bucovina SA, Asociația Oamenilor de Afaceri creștini din Bucovina, Asociația Școala Creștină Filadelfia, Asociația Romania Autor Direct din Moara Mică si Fundatia Mission Emmanuel – Suceava.

Liberalul susține că deține doar un autoturism Toyota din 2013 si are doar două conturi curente deschise:unul la BCR din 2014-44.000 RON și altul la Raiffeisen Bank din 2001 -17000 RON.

Ca director la Liceul Teoretic Filadelfia Suceava, Suceava, strada Narciselor 5E, Ioan Bădeliță a ridicat salariul de 151084 RON;  Cultul Crestin
Penticostal Biserica lui Dumnezeu Apostolica din Romania Comunitatea Regionala, Suceava-63975 RON RON; Consiliul Judetean
Suceava, Suceava-indemnizație consilier județean-14236 RON; Centrul Judetean De Resurse Si Asistenta Educationala, Suceava-indemnizație-8890 RON; Casa de Pensii si Ajutoare a Cultului Crestin Penticostal Biserica lui Dumnezeu Apostolica din Romania, Bucuresti-indemnizație-9400 RON.  Pe declaratia de avere, Bădeliță nu a completat că ar fi membru PNL sau că ar deține vreo funcție la partid.

Acestor sume deloc mici se adaugă și salariul soției de la Directia Generala Regionala A Finantelor Publice Iasi, Suceava de 73408 RON.

Facem o comparatie cu 2018, cu o declarație depusă tot la Consiliul Județean Suceava  și vedem că de fapt, Ioan Bădeliță nu a dus-o și nu o duce rău deloc.