BREAKING NEWSPOLITICULTIMA ORĂ

Liberalii din Straja dezmint acuzațiile facute de primarul PSD dupa ședința Consiliului Local. Edilul prins cu minciuna de aleșii locali PNL și localnici

Conducerea Organizației Locale a PNL Straja desminte acuzațiile făcute de primarul social democrat Mihai Juravle după ședința Consiliului Local a comunei. Aleși locali PNL susțin că edilul minte  în înregistrarea video făcută la ceas de seară în sediul Primăriei comunei.
Afirmațiile primarului dezmintite și de alți localnici din comuna Straja.
Ce spune edilul: 

Edilul social democrat, Mihai Juravle susține în postarea pe pagina de facebook că liberalii s-au opus aprobării proiectelor de hotărâre care au fost pe ordinea de zi a Consiliului Local al comunei.

Primarul însă nu spune cum a cheltuit bani grei pe investiții cu firme  de casă și de cumetrie.
,, Dragi străjeni, așa nu se mai poate!
⏳ Timp de 7 ani am tot tăcut, dar să nu votezi un trotuar, să nu lași dezvoltarea să își urmeze cursul firesc, să nu putem cumpăra Complexul înapoi, fiindcă pentru unii a început deja campania electorală, este prea de tot!
💡 Încercăm să ne comparăm cu localitățile vecine, însă unii aleg să se opună dezvoltării, doar pentru a-și urmări propriile interese,, suține Mihai Juravle.

Edilul social democrat prins cu minciuna

.
Cum răspund liberalii la declarațiile primarului PSD.
Ce spune consilierul județean PNL, Marius Juravle,  originar din comuna Straja:
,, Domnule  primar , așa nu se mai poate!
Ca răspuns la filmuletul primarului facut în primarie la ceas de seara,
1.Pavajul de la Gradinita nr. 3 pana la Costaneanu este aprobat!
2. Complexul din centru nu a fost niciodată proprietatea primariei, deci nu putea niciodată să-l vanda vechea administrație.
3.Gradinita de la TROCI nu a fost niciodată proprietatea primăriei, deci nu putea sa o vândă vechea administrație.
4. Ai vrut ca consilierii sa aprobe sa cumperi complexul cu 10(zece) miliarde de lei!!! Pentru asta trebuia cel puțin sa lasi deoparte aroganta și sa expui în ședința ce dorești sa faci acolo. Ai fost întrebat, n-ai dorit
sa răspunzi.

5. Ți s-au aprobat atatea proiecte de investiții, cu votul PNL, pe care nici pana în ziua de azi nu le-ai facut(trotuare, drumuri, apa și canal, modernizari, etc.) Nu reușești sa faci un zid de sprijin atât de necesar, aprobat încă din 2018,si tu visezi la centre medicale și centre culturale?
7.Revino-ti cu picioarele pe pamant, nu mai minți, și apucă-te de investițiile pe care le ai aprobate de ani de zile. Bani în buget ai, trebuie doar sa te apuci de ele.
8. Pentru minciunile tale zdravene cu privire la vânzarea în 2005 a celor 2 cladiri (gradinita și complex), prezinta dovezile ca ar fi fost vandute.
9. Nu in ultimul rand, poartă-te ca un demnitar și fii cu demnitate
Domnule primar încă așteptăm dovezile cu vânzare în 2005 a grădiniței și complexului …..
Sau ai înțeles ca ai mințit și deviezi discuția ?
Stau și mă uit unde scrie pe hârtia ta ca se vinde grădinița și complexul ?!
Mai așteptăm , avem răbdare …
Afirmațiile făcute pe pagina de facebook a edilului au fost verificate și de alți localnici cu sau fără implicare politica
Adrian Juravle, Straja: 
În demersurile pentru a putea de a-și atinge scopurile,
omul se folosește de multe josnicii. Nimic nu este mai degradant decât atunci când dai neputința ta în vina altora.
Deoarece ieșirea în public a domnului primar m-a făcut curios cu privire la situația juridică a clădirii COMPLEX al comunei Straja, am vrut să mă conving despre starea de fapt existentă, mai ales că în sfârșit vedeam și eu o acțiune benefică a primarului Mihai Juravle și demnă de lăudat.
Pentru a fi imparțial am atașat răspunsul doamnei Liliana, care desfășoară activități în domeniul public și clarifică fără echivoc acest lucru.
Așadar, precum spun și învățăturile sfinte,
luarea în deșert a cuvântului LUI în lucrările lumești, duce la rătăcirea oilor de turmă.
Astfel , o acțiune care ar fi fost de toată lauda a ajuns într-un impas fiindcă cineva nu a vrut să bazeze această inițiativă pe comunicare și respect față de cei din jurul său și față de om în general.
Dragostea de sine este unul dintre marile păcate ale omului și aici se poate vedea din belșug.
Doamne ajută!