BREAKING NEWSPOLITICULTIMA ORĂ

Larisa Blanari si Mirela Adomincăi ,,plasate,, în spatele premierului Marcel Ciolacu. Relațiile de cumetrie de la PSD Suceava

Candidatul PSD pe locul 28 la alegerile pentru Parlamentul European și deputatul PSD Mirela Adomnicăi au avut locurile exact în spatele premierului Marcel Ciolacu. Organizatorii evenimentului politic de lansare a candidaților la funcția de primar și conferinței de alegeri a Organizației Județene a PSD au avut grija ca cele două femei să aibă o poziție vizibilă și exact acolo unde ziariștii, fotografii  și cameramanii aveau îndreptate privirile și camerele de filmat.

Dacă Mirela Adomnicăi nu ar avea nevoie de imagine mai ales că deja este cunoscută publicului, finanțatorul PSD, controversatul om de afaceri Vasile Blanari a avut grijă ca să își plaseze nevasta în poziție.  vizibilă.

Dacă până în pandemie nieni nu știa de concubina lui Vasile Blanari, îmediat după ce și-a oficializat relația în mai 2020, Larisa a ajuns pe loc eligibil pe lista pe consilieri județeni. Apoi, Vasile Blanari și apropiații au vizat postul de prefect și chiar subprefect. Numai că aici i s-a dat cu tifla. A ajuns apoi, șef la Casa de Asigurări de Sănătate , acolo unde l-a puțin timp a scos la consurs un post de consilier, exact pentru soția social democratuluil  Dan Cușnir.

Între timp, Vasile Blanari a țintit pentru soție, funcția de președinte al Organizației Județene a Femeielor Social democrate iar prin manevre atrăg bine organizate a reușit să o indepărteze de pe funcți pe deputatul Adomnicăi. Și există și ,, cumetreli,, așa cum nicioadată nu a mai avut PSD-ul sucevean nu a avut niciodată. Larisa și Vasile Blanari l-a cununat pe deputatul PSD Gheorghe Șioldan.

Deputatul Eugen Beinariu l-ar fi cununat pe  Vasile și Larisa Blanari. Atunci când ar fi fost insuratcu prima nevasta, Oana, Vasile Blanari  i-ar fi avut nași pe vecinul de la Șcheia, Vasile Râmbu, fostul șef de finanțe dar și angajat al Curții de Conturi, Dan Fârțescu și încă o familie din Suceava,

Vasile Râmbu este candidat la funcția de primar al SuceveiO cumetrie politică așa cum social democrații nu au avut de când când este pe scena politică, cel puțin la Suceava.

Și cum Vasile  Blanzri pare a  se fi îmbogățit exact când fabrica de alcool Vinalcool Suceava era ținta unor percheziții și a unor acuzații de evaziune fiscală. Este bine de știut că exact Larisa Blanari a fost consilier la cabinetul ui Sorin Blejner, fostul șef al ANAF care a  rămas la pedeapsa de 5 ani de pușcărie pe care a ispășit-o pentru trafic de influență. Prejudiciul ar fi fost  de 12,5 milioane de lei.

Condamnare pronunțată pe numele fostului șef al ANAF în 2019, pe care acesta voia s-o anuleze în baza deciziilor CCR pe tema prescripţiei. Deși Sorin Blejnar a făcut pedeapsa, acesta mai trebuie să pătească și prejudiciul, însă Curtea de Apel București i-au respins contestația în anulare.

Pe data de 07.05.2019, Sorin Blejnar a ajuns la pușcărie într-un dosar în care DNA Ploiești l-a acuzat că a luat 12,5 milioane de lei de la un afacerist, în scopul de a-l determina pe un subaltern de la ANAF să-i dea „cu dedicație” niște contracte de furnizare produse și servicii IT pentru modernizarea Fiscului.

În contextul „marii prescripții” date de Curtea Constituțională și de Înalte Curte, Sorin Blejnar a formulat o contestație în anulare pe rolul Curții de Apel București, în care arată, în esență, că el a fost condamnat pentru niște fapte prescrise.

Vasile Blanari a avut dosare la DIICOT și ANAF și se pare că și acestea s-ar fi prescris!!!. Mai apoi, afaceristul cel care susțin apropiații ar avea o conduită chiar agresivă, deschide la Suceava stație locală Antena 3 CNN.

Mai trebuie de adăugat că Larisa Blanari a prezentat vremea cu mulți ani în urmă la Bucovina TV.

Vedem ce va urma!