BREAKING NEWS

Larisa Blanari: 17 consilieri locali în Șcheia, nici o femeie. Camelia Ciuchea, președinta organizației de femei

,,17 consilieri locali în Șcheia, nici o femeie. Raportat la numărul de locuitori, Șcheia este a 7-a localitate din județul Suceava, în care doar bărbații “fac legea”.
Cu un buget foarte mare, cu aproape 1550 de agenți economici și oficial 14.000 de locuitori (neoficial în jur de 20.000), comuna Șcheia nu se poate lăuda cu mari realizări în ultimii ani de conducere liberală,, spune Larisa Blănari, președinta Organizației Județene a Femeilor PSD Suceava.
Camelia Ciuchea, președinta organizației de femei
Ieri după=amiază au fost  organizate alegeri la Organizația Femeilor Social Democrate, filiala Șcheia .
Larisa Blănari: ,,M-am simțit mândră să văd atâtea doamne și domnișoare prezente și dornice să se implice în politică.
În schimbare de fapt, în proiecte mai multe pentru șcheieni, într-o viață mai bună pentru comunitate.
Liderul lor va fi Camelia Ciuchea, o tânără născută și crescută în Șcheia, antreprenor, o fată luptătoare care, așa cum a declarat după ce-a fost aleasă președinta organizației de femei, consideră că “e timpul ca tot mai multe dintre noi să iasă în față”.
“Dumnezeu n-a făcut femeia pentru că era o cratiță goală!”.
Mi-a plăcut această afirmație din discursul Cameliei.
În urmă cu mai mulți ani, era campioană națională la înot și făcea parte din lotul național al României.
De aproape 10 ani, Camelia conduce un centru de sănătate prin sport și dans (balet), Omnia Centrum, o afacere pe care a început-o acum un deceniu în două garsoniere. De câțiva ani Omnia Centrum s-a mutat într-un sediu modern și are 15 angajați și sute de clienți.
Camelia dragă, va trebui „să înoți o perioadă împotriva curentului”, vorba românească, tocmai pentru că, alături de Cristi Burac, candidatul nostru la primărie, e nevoie să schimbăm cursul lucrurilor la Șcheia, o comună care are nevoie în continuare de dezvoltare.
De echilibru, vorba ta, de femei implicate!
Mulțumim domnilor deputați Eugen Bejinariu și George Șoldan pentru că au ținut să fie prezenți și să ne asigure de tot sprijinul lor, precum și președintelui PSD Șcheia, Cristi Burac și echipei sale.
Echipă în care sperăm să vedem tot mai multe femei social-democrate.
Succes, Camelia! Succes, OFSD Șcheia!,,