GENERAL

Lacrimi, zâmbete și îmbrățișări. Părinții din Herson al unui ucrainean așteptați la Vama din Sighetu Marmației

La doar câteva săptămâni după ce oraşul Herson a fost recuperat de la ruşi, iar ucrainenii au sărbătorit asta în stradă, acum mulţi dintre ei au luat calea exodului. Terorizaţi de bombardamente şi de lipsurile tot mai acute cu care se confruntă, oamenii îşi iau familiile şi ce a mai scăpat întreg de sub dărâmături şi fug unde văd cu ochii. Între timp, ruşii continuă să atace, în special infrastructura energetică a Ucrainei.
Lacrimi, zâmbete și îmbrățișări. Părinții din Herson al unui ucrainean așteptați la Vama din Sighetu Marmației.  Momentul intâlnirii a fost descris de către Mitica Laver.
,,Nici nu pot sa va zic senzatia fiului asteptand mama , tata sosind de la Herson 🥲🥲🥲🥲
Faceti-va un film in gand si ganditiva ca ar fi parintii nostri 🥲🥲🥲🥲🥲
el stand stresat si agitat pe partea Romaneasca , sa pot sa-l linistesc am strigat spre el ,,ne perejevai tvoia mama i tato tut izomnoi “😊😊😊😊
Vroia sa vie glont spre noi in vama dupa ce i-am trasmis ca parintii lui sunt cu mine , i-am trasmis ca asteptam actele si venim ca nu are voie sa vina spre noi 😊
Imaginea zilei pe azi ❤️❤️❤️❤️
Revederea dupa 9luni , mi-a povestit cat a trebuit fiul lor sa insiste ca ei sa poata parasi casele lor din zonele de bombardamente zilnice ❤️❤️❤️❤️❤️ — în Sighetu Marmației,, sunt cuvintele postate de Mitica Laver pe pagina de facebook.