GENERAL

La volanul unui Porche, baut Politistii au intocmit dosar penal

La volanul unui Porche,baut. Politistii au intocmit dosar penal .
data de 19.08.2023, orele 14:50, lucrătorii de poliție din cadrul Serviciului Rutier Suceava, aflându-se în acțiune dispusă de Serviciul Rutier, pe str. Nicolae Bălcescu, din municipiul Suceava, județul Suceava, au oprit în trafic autoturismul marca Porsche, model Panamera, cu nr. de înmatriculare B 11 MAD, existând suspiciunea despre conducătorul auto că a consumat băuturi alcoolice.
Față de această situație, s-a procedat la oprirea vehiculului mai sus menționat, iar la volan a fost legitimat conducătorul auto pe nume Candrea Dumitru în vârstă de 31 ani, domiciliat în mun. Suceava, județul Suceava
           Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică, la orele 14:53  s-a procedat la testarea acestuia cu etilometrul, rezultatul fiind de 0,48 mg/l alcool pur în aer expirat.
        Având în vedere cele constatate, numitul Candrea Dumitru a fost condus la UPU Suceava, unde i s-au recoltat 2 mostre biologice de sânge necesare în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.
În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ”conducerea uni vehicul sub influența alcoolului”, faptă prev. și ped. de art. 336 alin.1 din Codul Penal.