ACTUALITATEBREAKING NEWSLOCAL

La volanul mașinii, deși avea dreptul de conducere suspendat

Poliţiştii de frontieră suceveni cercetează un cetățean ucrainean care conducea un autoturism, deși dreptul de conducere i-a fost suspendat în aceeași zi.

În cursul zilei de 29 octombriec., în jurul orei 19.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Siret s-a prezentat pentru a ieși din intrare în România, un cetăţean ucrainean, în vârstă de 37 de ani. Acesta conducea un autoturism marca Volkswagen, înmatriculat în Ucrainei.

La controlul de frontieră, conducătorului auto i-a fost solicitat și permisul de conducere, însă acesta a declarat că nu îl are asupra sa. Colegii noștri au efectuat verificări suplimentare, ocazie cu care au constatat că, în cursul aceleiași zile, dreptul de a conduce al cetățeanului ucrainean a fost suspendat de către autoritățile române.

În cauză, polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice de către o persoană al cărei drept de conducere a fost suspendat, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale ce se impun.