ACTUALITATELOCAL

JUDEȚUL SUCEAVA: CIRCULAȚIE OPRITĂ PE DN 2E

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN 2E Fălticeni-Gura Humorului, în apropierea localității Rădășeni, județul Suceava, un atelaj hipo a fost acroșat de un autoturism, rezultând rănirea a două persoane din atelaj, ce au fost transportate la spital în stare de conștiență.

Traficul rutier este oprit pe ambele sensuri, aproximativ 30 de minute, pentru a permite efectuarea cercetării la fața locului.

Coliziune între o căruță și un autovehicul pe DN2E în zona localității Rădășeni. Intervin pompierii militari ai Detașamentului Fălticeni cu modulul SMURD (autospecială pentru descarcerare și ambulanța SMURD B2) cu sprijinul unui echipaj SAJ. . Doi adulți și un minor, aflați în atelajul hipo, sunt monitorizati de către echipajele de prim ajutor.  Traficul rutier este blocat pe ambele sensuri. În atelajul hipo se aflau doi adulți și doi minori. Și cei doi minori vor fi transportați la spital. În autoturism se afla doar conducătorul acestuia care nu necesită îngrijiri medicale. La fața locului a fost trimisă înca o ambulanță SAJ. Cei doi adulți au început deplasarea către spital.