LOCALPOLITICULTIMA ORĂ

Județul Suceava are încă o primăriță care a depus jurământul. Liberala Veronica Anechitei este de ieri, noul edil al comunei Grămești

Veronica Anechitei este de ieri,  noul primar al comunei Grămești. A candidat din partea PNL la scrutinul electoral de duminică 9 iunie 2024. Este profesoară, pasionată de Geografie, Limba franceză, dar și de Informatică de 20 de ani
Mesajul edilului ales:
Dragi locuitori ai comunei Grămești ,
Vă mulțumim din suflet pentru participarea numeroasă la vot în cadrul alegerilor de ieri, demonstrând astfel angajamentul vostru față de democrație.
Vă mulțumim pentru sprijinul și încrederea pe care ni le-ați oferit, precum și pentru votul de încredere pe care ni l-ați acordat.
. Suntem recunoscători față de locuitorii comunei pentru susținerea voastră și dornici să trecem la fapte!
Doamne ajută!
Cu respect și apreciere,
Veronica Anechitei și echipa PNL
Ce spunea  reprezentanta sexului frumos când a decis sa intre in batalia electorala:
,,Mă cunoașteți cel mai bine din rolul de profesoară, pasionată de Geografie, Limba franceză, dar și de Informatică de 20 de ani. Meseria aceasta mă definește, însă, dincolo de aceasta am simțit mereu că pot să fac mai mult, că pot să contribui într-un mod mai amplu la schimbarea pe care o doresc pentru comunitatea noastră.
Am hotărât să mă implic și să nu mai stau să privesc de pe margine. Am hotărât să candidez la funcția de primar al comunei Grămești din partea Partidului Național Liberal.
Și, pentru că prosperitatea unei comunități se construiește prin solidaritate, încredere și implicare activă, aș dori ca oamenii să știe că nu candidez împotriva nimănui, ci candidez pentru Grămești, alături de echipa PNL. Vreau să mișcăm lucrurile în comună, vreau să ne dezvoltăm așa cum se întâmplă cu multe comune din județ. Sunt tânără, am disponibilitate de muncă și vreau să realizez ceva important pentru comunitate. Nu pot accepta ca localitatea în care trăiesc să fie condusă după o viziune simplistă. Nu am de gând să fac doar minimul necesar pentru a câștiga și pentru a păstra un mandat, ci vreau să schimb fața comunei noastre. Comuna Grămești merită mai mult!
Împreună pentru unitate și dezvoltare!,, 
Județul Suceava  are in mandatul 2024-2028  in viitorul cinci femei in fruntea comunităților locale: două de la PNL: Marcela Birsan și Veronica Anechitei  și trei de la PSD: Violeta Țăran, Maria Pleșca și Maria Tomescu