ACTUALITATELOCAL

Judecătoria Vatra Dornei l-a validat pe primarul comunei Cârlibaba

Judecătoria Vatra Dornei l-a validat pe primarul comunei Cârlibaba. Validaea a fost solicitata instantei de  Biroul Electoral de Circumscripţie nr.35 Cârlibaba.

,,Admite cererea formulată de petentul Biroul Electoral de Circumscripţie nr.35 Cârlibaba, şi în consecinţă: Validează mandatul pentru funcţia de primar al comunei Cârlibaba, obţinut de domnul Danciu Gabriel – Michael, …, domiciliat în …, candidat din partea Partidului Naţional Liberal. Conform art. 150 din Codul administrativ pune în vedere d-lui Danciu Gabriel -Michael, primar al comunei Cârlibaba, obligativitatea depunerii jurământului. Prezenta încheiere se va comunica de îndată prefectului şi secretarului general al unităţii administrativ-teritoriale care are obligaţia aducerii la cunoştinţă publică prin afişarea acesteia la sediul unităţii administrativ-teritoriale, în termen de cel mult 24 de ore de la comunicare. Executorie. Cu drept de apel în 2 zile de la aducerea la cuno?tin?a publică, care se va depune la Judecătoria Vatra Dornei. Dată în camera de consiliu. Pronunţată azi, la data de 09 octombrie 2024, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor, prin mijlocirea grefei instanţei. Document: Încheiere finală (dezinvestire)    09.10.2024,, se arata in minuta instanei.

Jurământul
În faza următoare, primarul Călin Bibarț va depune jurământul în fața noului consiliu legal constituit – lucru care se va întâmpla în cursul lunii noiembrie 2024.