SPORT

JANDARMERIA SUCEAVA PROMOVEAZĂ SPORTUL

Îmbrăcați în uniformă sau participând la competiție, am început acest weekend la Maratonul Cetății de Scaun și îl încheiem tot alături de cetățeni la Crosul Sucevei.
Colegii noștri din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Suceava au demonstrat că pasiunea pentru sport se îmbină perfect cu cariera militară, excelând pe ambele planuri.
În cadrul evenimentului sportiv Crosul Sucevei, locotenent – colonel Ungureanu Lucian s-a clasat pe locul III, căpitan Dascălu Costinel pe locul I, iar plutonier adjutant Zelezneac Augustin pe primul loc, clasamentul fiind pe categorii de vârstă.
,,Indiferent de locul pe care l-au câștigat, prezența fiecărui participant în cadrul Maratonului Cetății de Scaun organizat de Asociația Salvați Copii oferă o șansă la viață unui nou-născut. Alături de alte sute de participanți, colegii noștri căpitan Dascălu Costinel și plutonier adjutant Zelezneac Augustin au ajutat la salvarea copiilor nou-născuți. Primul s-a poziționat pe locul V, iar cel de-al doilea pe locul VI, la categoria Open.
Ne mândrim cu colegii noștri și-i felicităm pentru rezultatele obținute!,, este mesajul Jandarmeriei Suceava.