BREAKING NEWSINTERNAȚIONAL

Iranul a lansat peste 200 de proiectile împotriva Israelului. Forţele americane se implică și doboară dronele. Reuniune de urgenţă a Consiliului de Securitate al ONU

Iranul a atacat Israelul cu peste 200 de drone și rachete, însă armata israeliană spune că majoritatea au fost doborâte. Și în Înălțimile Golan, ocupate de Israel, au răsunat alarmele după ce zeci de proiectile au fost lansate de Hezbollah de pe teritoriul Libanului. Pe de altă parte, SUA s-au angajat să sprijine Israelul, în timp ce Teheranul a avertizat Washingtonul să nu se implice. Atacul vine după zile întregi de amenințări din partea regimului iranian, anună Realitatea Plus.

Iranul a lansat peste 200 de drone şi rachete către Israel, dintre care „marea majoritate” a fost interceptată fără consecinţe grave, doar o bază militară suferind „pagube minore”, a anunţat un purtător de cuvânt al armatei israeliene în noaptea de sâmbătă spre duminică.

Sunt tensiuni fără precedent chiar la această oră. Liderul suprem al Iranului amenință – „regimul sionist malefic al Israelului va suferi consecințe”, a declarat acesta, în urma atacurilor cu drone lansate de Iran împotriva Israelului.