BREAKING NEWSRELIGIEULTIMA ORĂ

ÎPS Teodosie îl dă în judecată pe Cristi Călin și spune că l-a cunoscut: „S-a spovedit la mine și i-am dat 200 de lei din milă”

ÎPS Teodosie,arhiepiscopul Tomisului  a declarat ieri seara la Antena 3 CNN că îl va da în judecată pe Cristi Călin pentru acuzațiile sale calomnioase la adresa sa și a bisericii.

Înalta fata monahala  a aratat că îl va da în judecată pe Cirsti Călin pentru faptul că a defăimat imaginea sa și a bisericii, deoarece el reprezintă biserica, potrivit spuselor sale.

De asemenea acesta a precizat că l-a cunoscut pe Cristi Călin atunci când a venit să se spovedească la el, iar de milă i-ar fi dat 200 de lei.

Fostul preot, Cristi Călin, care a provocat scandalul în care este implicat deputatul Aurel Bălăşoiu, a făcut noi dezvăluiri şi acuzații la adresa mai multor înalte fețe bisericești.

„Mi-a amintit că a venit la mine și cu mai mulți ani în urmă el. Nu resping pe nimeni. S-a și spovedit și am dat 200 de lei de milă și pe urmă l-am cunoscut cerșetor și s-a făcut adresă la poliție că cerșește ilegitim, vinde obiecte bisericești și nu avea dreptul.

Și l-am întrebat de ce m-a pus pe listă între slujitorii care sunt imoral și dovediți și a zis că a luat de la Cumpănă asta (n.r. un jurnalist din Constanța).

Cu siguranță cineva este în spatele lui, că n-ar avea atâta curaj și se vede că este atât de important, se vede în mijlocul atâtor avocați, reporteri, ziariști. A ajuns și el vedetă. Cred că asta și-a dorit. Dar o vedetă pe minciuni, pe supoziții fără susținere.

Îl dăm în judecată ca să se lămurească vorbele aruncate care n-au nicio acoperire. Și cu mine este târâtă instituția bisericii.

Nu pentru mine îl dau în judecată, ci pentru instituția bisericii, ca să arate, că au fost vorbe goale. Eu sunt în fruntea Arhiepiscopiei și este pătată Arhiepiscopia cu vorbele acestuia și am o obligație.

Nici n-am timp de prostiile de care el mă învinuiește”, a declarat ÎPS Teodosie.