CULTURĂ

Interpretul de muzică populară Marius Zgâianu: Veți rămâne veșnic în inimile și trăirile noastre și în melodiile pe care cu atâta drag și stăruință le-ați scris și ni le-ați dăruit! Sufletul să vă fie purtat de Îngeri către ORCHESTRA_MAEȘTRILOR!

#BUCOVINA este în doliu! 🖤✝️
Vestea trecerii domniei sale în lumea fără de dor a umbrit o lume întreagă!
#Maestrul_VIOREL_LEANCĂ – (Geniu muzical, artist colosal, dirijor, compozitor, orchestrator, instrumentist, Dirijor al Ansamblului “Artistic Ciprian Porumbescu” din Suceava), personalitate care a bucurat și a îmbogățit inimile iubitorilor de folclor și de cântec popular prin creațiile sale însuflețite de aproape mai toți interpreții din Moldova – a plecat astăzi către #Orchestra_Maeștrilor_din_Cer
Maestrul VIOREL LEANCĂ este #Omul și #Profesionistul_Colosal care a crezut în mine când alții nu credeau!
#Maestrul_VIOREL_LEANCĂ mi-a dat aripi să zbor! Este omul care a pus în mine suflet, scânteie, dorință și lumină!
Eu sunt astăzi ceea ce sunt datorită Maestrului(și i-am spus asta de nenumărate ori și dumnealui, nu o spun doar acum)!
Mi-a creat un stil al meu, aparte, m-a pus pe un făgaș, mi-a dăruit atât de multe melodii frumoase, a îmbrăcat orchestral într-un mod cu totul special și deosebit aproape toate cântecele din repertoriul meu…
Și-a pus puternic amprenta asupra destinului meu artistic – pentru că a crezut în mine, așa cum și-a pus amprenta asupra multor interpreți din Moldova, și nu numai.
Rămân de acum nestematele Domniei Sale să ne aline sufletul în momentele de tristețe și să ne bucure în clipele când sufletele vor simți că au nevoie de muzică frumoasă!
#MAESTRE, V-AM IUBIT TARE MULT, AȚI ÎNSEMNAT ȘI ÎNSEMNAȚI PENTRU MINE ENORM și încă o dată VĂ MULȚUMESC DIN SUFLET ȘI CU VEȘNICĂ RECUNOȘTINȚĂ PENTRU ABSOLUT TOT CEEA CE AȚI FĂCUT PENTRU MINE, PENTRU CĂ MI-AȚI DAT ARIPI SĂ ZBOR, PENTRU ÎNCREDERE ȘI ÎNCURAJARE, PENTRU SINCERA SUSȚINERE ȘI PENTRU CÂNTECELE, COLINDELE ȘI OBICEIURILE MINUNATE PE CARE MI LE-AȚI OFERIT!
ȘTIU CĂ AȚI ȚINUT SINCER LA MINE, ȘTIU CĂ MI-AȚI DĂRUIT MEREU CÂNTECE SPECIALE ȘI MAI ȘTIU CĂ ACEL APELATIV “DRAGĂ MARIUS” MI-A DAT CURAJ ȘI O STARE DEOSEBITĂ MEREU!
MAESTRE, A FOST O MARE ONOARE CĂ V-AM CUNOSCUT ȘI CĂ AM LUCRAT CU DUMNEAVOASTRĂ, DUCÂND SPRE SUFLETELE OAMENILOR NESTEMATE FOLCLORICE! ❤️
Dumnezeu să vă odihnească în pace și lumină #Maestre_Viorel_Leancă! 🙏🏻
Recunoștință și dincolo de lume pentru tot și pentru toate!
Veți rămâne veșnic în inimile și trăirile noastre și în melodiile pe care cu atâta drag și stăruință le-ați scris și ni le-ați dăruit!
Sufletul să vă fie purtat de Îngeri către #ORCHESTRA_MAEȘTRILOR!
Marius Zgaianu