GENERAL

Șcheia. Inșelăciune cu haine pe internet. Una comanzi, alta primești. Nu ar fi primul caz

Inșelăciune cu haine pe internet. Una comanzi, alta primești. Nu ar fi primul caz. Ieri,  lucrătorii SPR 9 Șcheia au fost sesizați direct de o suceveancă  că a efectuat niște cumpărături de articole vestimentare de pe un site de cumpărături online, iar articolele comandate nu corespund cu cele pe care le-a primit prin curierat.
Cu ocazia verificărilor efectuate au rezultat următoarele:
 Iulia în vârstă de 46 ani, locuiește cu părinții în Sat Sf. Ilie comuna Șcheia.
La data de 02.06.2024, suceveanca  ca uramare a vizualizării pe site-ul MIAN.ROGUARANTEE2024@163.COM, a comandat patru bluze de vară, din in cu bumbac, și a ales ca punct de livrare, sat Șcheia, jud. Suceava.
În data de 26.06.2024, Florea Iulia a fost contactată de către un agent de curierat al Cargus SRL, pentru a i se înmâna comanda plasată pe 02.06.2024 de pe site-ul menționat anterior, plătind suma de 168 ron în momentul primirii coletului. La scurt timp după plecarea curierului, femeia  a desfăcut coletul primit și a constatat faptul că articolele vestimentare pe care le-a comandat nu corespund cu cele din colet.
În cauză s-a întocmit dosar penal cu privire la săvârșirea infracțiunii de „înșelăciune”, faptă prev. de art. 244, alin. (1)  C. pen., cercetările fiind continuate de lucrătorii SPR9 Șcheia Șcheia.