ACTUALITATELOCALULTIMA ORĂ

Indivizi mușchiuloși si pensionari ,, deveniți,, jurnaliști pentru 24 de ore. Ucraineni cu mutație proaspătă au votat la locale și europarlamentare

Indivizi mușchiuloși și pensionari au devenit pentru 24 de ore jurnaliști. Aceștia au stat în secțiile de votare și au supravegheat desfășurarea procesului electoral care a inclus inclusiv numărătoarea voturilor atât la locale cât și europarlaentare.

La Secția 41 și 42 din cartierul Burdujeni, atârnau la gâtul unui pensionar de 70 de ani și a unui individ cu mușchi, acesta din urmă a spus că în realitate ar fi fochist de la Școala generală nr 3 din Suceava, două legitimații.

Intrebat ce publicație reprezntă, bătrânul care este demult pensionar a spus cu un zâmmbet zeflemist și aruncând o privire pe legitimație că este ,, de la Obiectiv,,  Se pare că acesta nici nu știa ce publicație reprezintă. Și individul  musculos a spus că el este jurnalist UNDERCOVER. Apoi că publicația ar aparține unei persoane cu numele COCOȘ. In realitate, site-ul online aparține unui tânăr pesedist.

Jurnalul de Bucovina , căce despre aceast site online este vorba aparține in realitate unui membru PSD iar persoanele trimise să asiste la secții de votare erau membri aceluiași partid.

Un alt aspect semnalat în județul Suceava este  votul dat de ucrainenii refugiați în județul Suceava  de după războiul Ucrainei cu Rusia.  Aceștia au avut dreptul să își exprime votul atât pentru primar, Consiliul Local, președinte CJ și Consiliul Județan Suceava dar și pentru europarlamentare.