GENERAL

Incendiu violent, cu 7 victime, la un hotel din Băile Felix

Pompierii din Bihor au intervenit joi dimineața pentru stingerea unui incendiu violent izbucnit la un hotel din stațiunea Băile Felix. 500 de persoane erau cazate în hotelul de două stele, frecventat de pensionari veniți cu bilet de tratament.14 persoane au fost afectate – șase s-au intoxicat cu fum, două au avut probleme cu tensiunea iar șase au suferit atacuri de panică. Două persoane au fost duse la spital. În hotel nu mai poate fi servită masa, iar unele camere sunt afectate de fum, așa că majoritatea turiștilor spun că se vor întoarce acasă.

Sute de turiști, majoritatea pensionari, au ieșit pe scara de urgența.Potrivit ISU Bihor, este vorba de Hotelul Mureș din Băile Felix, unde a izbucnit un incendiu violent. Sunt cuprinse de flăcări două camere de la etajul 2 al hotelului.

La fața locului intervin echipajele de pompieri al Detașamentelor 1 și 2 și ale Gărzii 1 Mai. Conform pompierilor au fost înregistrate 7 victime, din care 3 intoxicate cu fum și 4 cu atac de panică. Forțele de intervenție au fost suplimentate. ISU Bihor anunță că incendiul a fost localizat. Intervenția este în desfășurare.

Focul a izbucnit într-o cameră folosită pentru depozitare, nu era o cameră pentru cazarea turiștilor.

Camera era închisă, angajații au încercat să spargă ușa, nu au reușit, așa că au început evacuarea turiștilor.În hotel erau cazate peste 500 de persoane, majoritatea pensionari veniți cu bilet de tratament. Unii erau în bazine când a izbucnit focul, alții erau în camere.

sursa foto/video- Facebook Mariana Elena Dogarel