ACTUALITATEBREAKING NEWSNAȚIONALULTIMA ORĂ

Incendiu la Arhiepiscopia Tomisului, în Constanţa

Pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea” Constanța au fost solicitați sâmbătă seara, în jurul orei 22 să intervină la un incendiu produs la sediul Arhiepiscopiei Tomisului.

Din primele informații ar fi vorba de o suprafață de 200 de metri pătrați afectați de incendiu, conform purtătorului de cuvânt al Pompierilor.

UPDATE: Autoritățile locale au anunțat că nu există victime în urma incendiului. Conform unor surse din cadrul Arhiepiscopiei, incendiul ar fi pornit de la o lumânare lăsată aprinsă.

Conform pompierilor, la fața locului sunt 7 autospeciale de stingere cu apă și spumă, patru autoscări, un Smurd B, o ambulanță SAJ. Incendiul se manifestă din ce în ce mai puternic pe cei 100 mp. Din păcate, bucăți din acoperiș au început să cadă, inclusiv o turlă s-a prăbușit. În cadrul intervenției sunt prezenți peste 60 de pompieri. Conform informațiilor nu există pericol de extindere a incendiului și la celelalte clădiri din apropiere.

Bucăți din acoperiș au început să cadă, inclusiv o turlă s-ar fi prăbușit

You are currently viewing a placeholder content from Youtube. To access the actual content, click the button below. Please note that doing so will share data with third-party providers.

More Information

Conform primelor date, incendiul se manifestă la mansarda sediului Arhiepiscopiei.

La ora la care pompierii au fost anunţaţi de producerea incendiului, Înalt Prea Sfinţitul Teodosie oficia la Catedrala Arhiepiscopală Acatistul Învierii Domnului. Catedrala Arhiepiscopală se află foarte aproape de locul incendiului. Slujba religioasă a fost transmisă pe pagina de Facebook a Arhiepiscopiei Tomisului, dar a fost întreruptă la un moment dat.Palatul arhiepiscopal este sediul administrativ al arhiepsicopiei Tomisului, care se afla langa catedarala Sf Apostoli Petru si Pavel, in peninsula Constantei, la mica distamta de Cazinoul din Constanta.