ACTUALITATEULTIMA ORĂ

Incendiu în Marginea. Sase persoane au primit ingrijiri medicale

 Ipdate
 Inca doua persoane au necesitat ingrijri medicale (sase, in total), una cu arsuri, iar cea de-a doua cu atac de panica. Persoana cu arsuri (la nivelul membrelor superioare) a fost transportata la spital. 
Incendiu izbucnit  astazi, la o anexă gospodărească din localitatea Marginea. Sase persoane au avut nevoie de inrijiri medicale.
Intervin pompierii militari ai Detașamentului Rădăuți cu două autospeciale de stingere.
Incendiul  se manifestă la două gospodării.  La fata locului au intervenit  la fața locului pompieri militari și civili cu 6 autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD B2. Incendiul a afectat doua gospodarii, cu locuinte si anexe gospodaresti, flacarile extinzandu-se si la anexele dintr-o a treia gospodarie. Flacarile au fost favorizate si s-au extins cu rapiditate din cauza vantului puternic (cod galben meteo), dar si din cauza materialelor majoritare din lemn ale constructiilor afectate. In momentul de fata, incendiul este localizat si se lucreaza pentru lichidarea ultimelor focare, dar si pentru indepartarea elementelor de constructie afectate de foc. Patru persoane au primit ingrijiri medicale: doua persoane cu atacuri de panica, una cu arsuri si ultima cu contuzii.
Doar una dintre ele, cu atac de panica, pe fondul unor afectiuni cronice, a fost transportata la spital. La fata locului, au sprijinit interventia, din punct de vedere medical, doua ambulante SMURD si un echipaj SAJ. Numarul autospecialelor a fost suplimentat, la fata locului intervenind 10 autospeciale de stingere, atat ale pompierilor militari, cat si din cadrul SVSU.urilor din zona.