ACTUALITATELOCAL

Incendiu in catunul Putna Secries

Incendiu in catunul Putna Secries. Pe 18 mai, la o locuință din cătunul Putna Secrieș, a izbucnit un incendiu, care tinde să se propage, fiind necesară intervenția pompierilor la fața locului.   Incendiul a fost identificat la grajdul (anexă), de la  Mariei C. , momentan plecată la lucru în străinătate, locuința fiind folosită de către fratele acesteia Haburne Vasile.

La fața locului se aflau pompierii voluntari din cadrul Primăriei comunei Moldovița, județul Suceava, care au procedat la stingerea focarului și împiedicarea acestuia să se extindă și la casa de locuit, aflată în imediata apropriere, ulterior pompierii I.S.U Câmpulung Moldovenesc, au lichidat incendiul în totalitate.

În interiorul acestuia se aflau doi viței, scule pentru construcție, fân pentru animale, două motoferăstraie mecanice și trei motocositori, toate acestea arzând, fiind salvată doar cabalina.     Prejudiciul total cauzat ca urmare a producerii incendiului se ridică la suma de aproximativ 50.000 lei.

În urma producerii evenimentului nu au fost înregistrate victime omenești și nici nu au mai fost avariate și alte bunuri.

Având în vedere aspectele prezentate, lucrătorii de poliție s-au sesizat din oficiu privind săvârșirea infracțiunii de Distrugere din culpă, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 255 alin 1din Cod penal, în cauză fiind întocmit dosarul penal.