ACTUALITATELOCAL

Incendiu in Baia

La data de 04.12.2022, orele 10.09, lucrătorii Secţiei 7 Poliţie Rurală Mălini au fost sesizaţi prin S.N.U.A.U. 112 de către numita Ungurean Antoneta din comuna Baia, jud. Suceava, despre faptul că are loc un incendiu la o anexă aproape de  casă.

În data de 04.12.2022, în jurul orei 10:05, numita Durduc Ionela de 48 ani a observat că de la un cablu electric aflat într-o anexă din cadrul gospodăriei ieșea fum, moment în care a alertat vecinii, apelându-se SNUAU 112.

La fața locului a intervenit autospeciale din cadul ISU Bucovina-Detașamentul Fălticeni și autospeciale de pompieri civili din cadrul Primăriei com. Baia și Cornu Luncii care au localizat sursa incendiului, împiedicând propagarea acestuia.

În urma incendiului a rezultat degradarea a doi mp perete din lemn.

Proprietara Durduc Ionela a declarat că nu are vreo suspiciune cu privire la modul de producere a incendiului și nu are vreo pretenție în prezenta cauză, adâugând că a observat că echipamentul electric prezinta defecțiuni de aproximativ o lună de zile, însă nu a considerat că există risc de incendiu.

Cu ocazia intervenției lucrătorilor ISU Bucovina-Detașamentul Fălticeni, aceștia au stabilit ca si sursă probabilă de aprindere: scurtcircuit electric, tablou de distribuție cu defecțiuni su suprasolicitat.

Nu s-a impus a se întocmi dosar penal întrucât nu a fost săvârșită nicio infracțiune.