ACTUALITATEBREAKING NEWSLOCALULTIMA ORĂ

În perioada 24 – 26 decembrie, prin Punctul de Trecere a Frontierei Siret au tranzitat peste16.000 de persoane cu aproximativ 5.500 de mijloace de transport

În perioada 24 – 26 decembrie, prin Punctul de Trecere a Frontierei Siret au tranzitat peste16.000 de persoane cu aproximativ 5.500 de mijloace de transport. Din numărul total de persoane 13.000 au fost cetățeni ucraineni.

În aceeași perioadă de referință, aproximativ 3.000 de persoane cu peste 900 mijloace de transport, au efectuat formalitățile de control prin Punctul de Trecere a Frontierei Vicovu de Sus. Din cele aproximativ 3.000 de persoane, peste 2.000 au fost cetățeni ucraineni.

În ceea ce privește mijloacele de transport marfă, prin Punctul de Trecere a Frontierei Siret au fost procesate peste 2000 de automarfare, respectiv 280, prin Punctul de Trecere a Frontierei Vicovu de Sus.

În continuare, polițiștii de frontieră acționează în sistem integrat alături de celelalte structuri ale Ministerului Afacerilor Interne, în vederea asigurării unui climat de ordine şi siguranţa publică în zona de competenţă.

Reamintim că, în această perioadă au fost dispuse măsuri pentru suplimentarea arterelor de control până la capacitatea maximă permisă de infrastructura Punctului de Trecere a Frontierei Siret, respectiv suplimentarea personalului.

Recomandăm tranzitarea tuturor punctelor deschise traficului internațional la granița cu Ucraina și totodată consultarea aplicaţiei Trafic Online, disponibilă pe pagina de internet a instituţiei noastre, care prezintă o medie a timpilor de asteptare în punctele de trecere, actualizați în timp real.

Un An Nou liniștit!

La mulți ani!

 

sursa:politia de frontiera