ACTUALITATELOCAL

Ilie Rostaș a decedat în Spitalul Judetean . Familia se pregateste de înmormântare

Ilie Rostaș a decedat în Spitalul Judetean . Familia se pregateste de înmormântare. Ieri, ora 01.57, Poliţia Municipiului Suceava a fost sesizată de personalul din cadrul UPU cu privire la faptul că în jurul orei 01.45,Rostaș Ilie a decedat la secția UPU din cadrul Spitalului Județean Suceava în urma unui stop cardiorespirator.

Rostaș Ilie, de 38 ani, din com. Mitocu Dragomirnei, locuia cu chirie într-un imobil situat pe str. Grigore Ureche, din mun. Suceava, jud. Suceava. Întrucât acesta se simțea rău a fost solicitată o ambulanță în jurul orei 22,30. După efectuarea manevrelor de resuscitare echipajul medical l-a transportat pe numitul Rostaș Ilie la Spitalul Județean  Suceava –secția UPU unde au fost continuate manevrele de resuscitare dar cu toate acestea în jurul orei 01,45 acesta a decedat în urma unui stop cardiorespirator.

Conform declarației soției rezultă că acesta era inscris în evidențele medicului de familie cu afecțiuni cardiace.

În cauză  cercetările sunt continuate de lucrătorii BIC, sub aspectul săvârşirii infracțiunii de „ucidere din culpă”, prev. de art. 192 alin. 1 din Codul Penal.