ACTUALITATEALEGERI EUROPARLAMENTARE ȘI LOCALENAȚIONALULTIMA ORĂ

Harșovschi acuză PSD că a lipit mai multe afișe decât permite legea și că i-au fost acoperite afișele

Viceprimarul Lucian Harșovschi, candidatul PNL pentru Primăria municipiului Suceava, a semnalat miercuri, într-un scurt mesaj video, că pe panourile de afișaj electoral din municipiul Suceava afișele sale au fost acoperite cu afișe ale PSD, partid care a lipit și câte trei afișe pe un afișier, față de maximum unul, cât permite legea.

”A început campania electorală și, din păcate, unii nu au înțeles că e bine să respecte regulile și legislația în acest sens. Suntem la un punct de afișare din municipiul Suceava și am zis să văd unde este afișul cu Lucian Harșovschi. Pe lângă faptul că au lipit peste afișul meu, au și trei afișe pe afișier. Cam așa este în tot orașul, în condițiile în care legislația spune clar: un singur afiș pe afișier. Mai mult, este și o decizie a Biroului Electoral care spune clar că trebuie un singur afiș pe afișier, decizie care este contestată la Biroul Electoral Județean și care a fost respinsă și cei de la PSD ar trebui să înlăture câte două afișe de pe fiecare panou.

Nu că nu  au îndepărtat ce au lipit, dar au lipit peste afișul meu. Din păcate, această situație există în tot municipiul Suceava. Poate pare o joacă de copii, dar vă spun că e un lucru serios. Gândiți-vă ce s-ar întâmpla dacă acești oameni ar conduce Primăria, municipiul Suceava, un oraș nerespectând regulile. (…) Pe 9 iunie alegem viitorul!”, a transmis candidatul PNL la funcția de primar al Sucevei.