POLITIC

Gigi Becali tocmai si-a lansat un nou partid, alaturi de doi oameni de incredere. „Soferul” Ionut Lutu este unul dintre ei

Gigi Becali se implica din nou in politica, cu putin timp inainte de startul campaniei electorale. El si-a inregistrat la tribunal un nou partid, in urma cu o saptamana.

Noul partid se numeste Noua Garda – Crestin Democrata.Becali apare ca fondator, alaturi de doi oameni de incredere: fostul international Ionut Lutu si Ionescu Dorin Laurentiu.

Informatia a fost data publicitatii de Bogdan Barbu, un cunoscut activist civic din Voluntari.

Ionut Lutu, in varsta de 48 de ani, a fost fotbalist si a devenit omul de incredere al lui Becali. Recent, el a fost facut de Becali si unic asociat si administrator al firmei Becali Hotels SRL.

Gigi Becali tocmai si-a lansat un nou partid, alaturi de doi oameni de incredere. „Soferul” Ionut Lutu este unul dintre ei

Anterior, Becali a fondat si condus Partidul Noua Generatie.

Gigi Becali a anuntat, in septembrie 2023, ca vrea sa se implice in alegerile prezidentiale din 2024, sustinand ca este dispus sa isi cheltuie toata averea pentru a pune „pe altcineva sa conduca tara”.

”Daca unul e handicapat si prost nu inseamna ca statul e hot. Cand unul este nascut sa fie slujitor nu poate sa fie conducator.

Eu cheltui toata averea mea pentru bunastarea oamenilor. Sa vina oamenii din strada sa facem un partid. Eu nu candidez, cheltui toti banii si pun pe altcineva sa conduca tara”, a declarat Becali la Romania TV.

Gigi Becali are o avere estimata intre 325 si 425 de milioane de euro.