LOCALPOLITICULTIMA ORĂ

Gheorghe Șoldan și Vasile Rîmbu investiți în funcții în prezența premierului Marcel Ciolacu

Mâine, 24 octombrie 2024, începând cu ora 9.45,  la  Sala Unirii din Palatul Administrativ din Suceava are loc  ședința de constituire a Consiliului Județean și învestirea noului Președinte al Consiliului Județean Suceava,  Gheorghe ȘOLDAN.

La ora 12.00, de asemenea, la Primăria municipiului Suceava, are loc  pentru ședința de constituire a Consiliului local al Municipiului Suceava și învestirea domnului primar Vasile RÎMBU.

La cele două evenimente va participa și premierul Marcel CIOLACU, candidat la funcția de președinte al României. 

Premierul Marcel Ciolacu a fost la Suceava și la mijlocul lunii septembrie 2024.

Preşedintele ales al Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Şoldan declara in conferinţa de presă comună  de atunci cu premierul Marcel Ciolacu, că prezenţa premierului arată că noua conducere a administraţiei judeţene şi a Primăriei Suceava au tot sprijinul guvernamental pentru proiectele pe care le vizează.

„Avem tot sprijinul guvernamental pentru proiectele pe care le avem de implementat şi eu, şi primarul Vasile Rîmbu. E un sprijin important pentru noi” sublinia Şoldan.

El  amintea că a discutat cu premierul  despre viitoarele proiecte ale judeţului Suceava, ale municipiului Suceava.

„Avem garanţia şi sprijinul că vor fi lângă noi şi ne vor ajuta” a spus Şoldan. Şi primarul ales al Sucevei, Vasile Rîmbu, arata că aşteptările populaţiei sunt foarte mari şi că se bazează pe acest sprijin guvernamental. „Suntem şi noi în acelaşi elan. Ştiu că aşteptările sunt foarte mari şi constatând sprijinul pe care îl avem vom face totul ca să nu dezamăgim” preciza Vasile Rîmbu.