POLITICULTIMA ORĂ

Gheorghe Șoldan la Satu Mare: Realizările lui Toader Adrian Lavric, doar în primii trei ani și jumătate ai mandatului său de primar, reflectă viziunea noastră comună de a construi o comunitate mai puternică și mai prosperă

Candidatul PSD la președinția Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Șoldan a fost prezent duminică, 12 mai la lansarea candidaturii unui  alt primar din echipa sa. Este vorba de primarul comunei Satu Mare, Toader Adrian Lavric.

Gheorghe Șoldan:

,,Astăzi vă scriu despre 𝐮𝐧 𝐚𝐥𝐭 𝐩𝐫𝐢𝐦𝐚𝐫 𝐝𝐢𝐧 𝐞𝐜𝐡𝐢𝐩𝐚 𝐦𝐞𝐚, unul dintre coechipierii mei în dezvoltarea județului, obiectiv pe care mi l-am propus prin dezvoltarea fiecărei localități în parte.

Este vorba de primarul comunei Satu Mare, Toader Adrian Lavric , care și-a lansat duminică candidatura pentru un nou mandat.
Am fost prezent la eveniment, alături de o parte semnificativă a echipei PSD Suceava, în fața unei audiențe numeroase.
Toader e un primar de acțiune și știu cât de mult și-a dorit să rezolve cât mai multe dintre nevoile comunității sale.
Sub conducerea sa, chiar din primul mandat, s-au derulat sau sunt în desfășurare numeroase proiecte importante pentru comună:
☑️ Reabilitarea și dotarea școlii din Țibeni;
☑️ Modernizarea dispensarului, amenajarea locuri de joacă pentru copii și îmbunătățirea iluminatului public;
☑️ Construirea unei noi săli de sport, un proiect de 1,5 milioane de euro;
☑️ Renovarea căminului cultural și achiziționarea unei autospeciale de pompieri;
☑️ Dotarea tuturor sălilor de clasă din școli cu echipamente și mobilier nou.
Un alt punct forte al mandatului său a fost 𝐦𝐨𝐝𝐞𝐫𝐧𝐢𝐳𝐚𝐫𝐞𝐚 𝐢𝐧𝐟𝐫𝐚𝐬𝐭𝐫𝐮𝐜𝐭𝐮𝐫𝐢𝐢 𝐫𝐮𝐭𝐢𝐞𝐫𝐞, un proiect care a depășit două milioane de euro.
Toader are un proiect și pentru 𝐜𝐨𝐧𝐬𝐭𝐫𝐮𝐜𝐭̦𝐢𝐚 𝐮𝐧𝐞𝐢 𝐩𝐥𝐚𝐭𝐟𝐨𝐫𝐦𝐞 𝐞𝐜𝐨𝐥𝐨𝐠𝐢𝐜𝐞 pentru gestionarea deșeurilor, dar și unul pentru 𝐢̂𝐧𝐟𝐢𝐢𝐧𝐭̦𝐚𝐫𝐞𝐚 𝐫𝐞𝐭̦𝐞𝐥𝐞𝐢 𝐝𝐞 𝐠𝐚𝐳 𝐦𝐞𝐭𝐚𝐧, lucrările la apă și canalizare fiind în curs de derulare.
Așa cum le-am spus celor aproximativ 200 de oameni prezenți, multe dintre aceste proiecte s-au realizat în echipă, cea de pe plan local a primarului și echipa PSD Suceava.
𝐃𝐢𝐧 𝐟𝐮𝐧𝐜𝐭̦𝐢𝐚 𝐝𝐞 𝐩𝐫𝐞𝐬̦𝐞𝐝𝐢𝐧𝐭𝐞 𝐚𝐥 𝐂𝐨𝐧𝐬𝐢𝐥𝐢𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐉𝐮𝐝𝐞𝐭̦𝐞𝐚𝐧 𝐒𝐮𝐜𝐞𝐚𝐯𝐚 𝐯𝐨𝐢 𝐩𝐮𝐭𝐞𝐚 𝐬𝐩𝐫𝐢𝐣𝐢𝐧𝐢 𝐬̦𝐢 𝐦𝐚𝐢 𝐦𝐮𝐥𝐭 𝐩𝐫𝐨𝐢𝐞𝐜𝐭𝐞𝐥𝐞 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐝𝐞𝐳𝐯𝐨𝐥𝐭𝐚𝐫𝐞𝐚 𝐜𝐨𝐦𝐮𝐧𝐞𝐢 𝐒𝐚𝐭𝐮 𝐌𝐚𝐫𝐞.
Cu siguranță, mult mai mult decât a făcut-o actuala conducere a administrației județene.
Realizările lui Toader Adrian Lavric, doar în primii trei ani și jumătate ai mandatului său de primar, reflectă viziunea noastră comună de a construi o comunitate mai puternică și mai prosperă.
Pe 9 iunie, îmi doresc ca această viziune să se extindă asupra întregului județ și să înlăturăm mentalitățile învechite, care încă cred că județul se conduce, nu se administrează,,.