POLITIC

Gheorghe Șoldan de la Siret: În 2024, într-un județ condus de 16 ani de același politician, lucrurile normale într-o localitate, fie ea comună, oraș sau municipiu, au ajuns să pară proiecte ambițioase(FOTO)

Candidatul PSD pentru președinția Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Șoldan, a participat, vineri după amiază, la o  întâlnire electorală cu candidatul pentru funcția de primar al orașului Siret, Dan Mihail Cost.și cu mai mulți cetățeni.
Gheorghe Șoldan a arătat că sunt planuri mari pentru Siret cu social democratul Cost in fruntea administrației locale.
𝐏𝐥𝐚𝐧𝐮𝐫𝐢 𝐦𝐚𝐫𝐢 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐒𝐢𝐫𝐞𝐭!. Am participat ieri după-amiază, la Siret, la o întâlnire cu aproximativ 200 de locuitori ai orașului și cu candidatul PSD la funcția de primar, Dan Mihail Cost.
Dan are un plan bine structurat 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐚 𝐝𝐞𝐳𝐯𝐨𝐥𝐭𝐚 𝐨𝐫𝐚𝐬̦𝐮𝐥 aflat la câțiva kilometri de granița cu Ucraina.
Strategia lui și a echipei sale de consilieri se axează pentru mandatul 2024-2028 pe reabilitarea totală a infrastructurii rutiere a orașului, reabilitarea termică a blocurilor, crearea de locuri de muncă prin sprijinirea antreprenorilor, accesarea inteligentă a fondurilor europene și transformarea orașului într-un spațiu verde, curat și sigur.
Sunt foarte multe proiecte gândite de Dan MIhail Cost pentru Siret, de la o autogară, un bazin de înot semiolimpic, la reabilitarea parcului din cartierul Vest, mai multe evenimente comunitare și reducerea infracționalității prin proiecte care să asigure iluminatul public și supraveghere video pe toată rețeaua de drumuri din oraș.
Planul vizează și integrarea cartierelor marginale în planurile de dezvoltare, extinderea spațiilor verzi, reabilitarea parcurilor existente și crearea de noi microparcuri, dar și înființarea unor noi școli profesionale în Siret.
Sunt convins că 𝐃𝐚𝐧 𝐌𝐢𝐡𝐚𝐢𝐥 𝐂𝐨𝐬𝐭 𝐯𝐚 𝐟𝐢 𝐮𝐧 𝐩𝐫𝐢𝐦𝐚𝐫 𝐟𝐨𝐚𝐫𝐭𝐞 𝐛𝐮𝐧 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐒𝐢𝐫𝐞𝐭 și, deși pentru mulți ar părea un plan ambițios, eu zic că e doar un plan normal.
În 2024, într-un județ condus de 16 ani de același politician, lucrurile normale într-o localitate, fie ea comună, oraș sau municipiu, au ajuns să pară proiecte ambițioase.
Nu e nimic exagerat în planul lui Cost Dan Mihail de dezvoltare a Siretului.
𝐓𝐨𝐭𝐮𝐥 𝐬𝐞 𝐩𝐨𝐚𝐭𝐞 𝐫𝐞𝐚𝐥𝐢𝐳𝐚 𝐢̂𝐧 𝐦𝐚𝐧𝐝𝐚𝐭𝐮𝐥 𝟐𝟎𝟐𝟒-𝟐𝟎𝟐𝟖.
Așa cum și județul poate cunoaște o dezvoltare reală, cum nu a avut în toți acești mulți ani de administrație liberală.
Avem nevoie doar ca pe 𝟗 𝐢𝐮𝐧𝐢𝐞 să fiți în alături de mine și echipa PSD.
9 iunie – Ziua Schimbării!,, a transmis Gheorghe Șoldan.
Comandat de PSD-Organizația Județeană, Produs și distribuit de SC Valori Media SRL,  CMF 21240002