POLITIC

Gheorghe Șoldan alături de primarul comunei Grănicești, Gheorghe Nuțu: Vremea în care un singur om a condus județul trebuie să apună

Candidatul PSD la funcția de președinte al Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Șoldan este alături de primarul comunei Grănicești, Gheorghe Nuțu. Edilul s-a inscris în competiția elecorală pentru un nou mandat la alegerile locale din 9 iunie 2024. Gheorghe Șoldan a  participat astăzi, la lansarea candidaturii la funcția de primar pentru scrutinul electoral din prima parte a lunii iunie.
,,Proiecte de peste 13 milioane de euro au fost realizate sau sunt în curs de desfășurare la Grănicești, în mandatul 2020-2024 al primarului Gheorghe Nuțu.
Extinderea rețelelor de apă și canalizare, modernizarea școlilor, reabilitarea dispensarului medical și asfaltarea drumurilor comunale sunt doar câteva dintre inițiativele care au transformat vizibil Grăniceștiul în ultimii patru ani.
Este remarcabil să vedem cât de mult poate progresa o comunitate sub conducerea unui primar dedicat și gospodar, așa cum este Gheorghe Nuțu. Ne-am întâlnit în această după-amiază la căminul cultural din comună cu domnul primar și o parte dintre locuitorii comunei, cărora le mulțumesc pentru că, deși într-o zi lucrătoare, la o oră nu tocmai accesibilă, și-au făcut timp să vină să vorbim despre viitorul comunei lor.Un viitor care se prefigurează a fi unul foarte bun, mai ales că cele mai importante proiecte pentru mandatul următor al primarului Gheorghe Nuțu sunt racordarea comunei la rețeaua de gaz metan, precum și continuarea modernizării drumurilor comunale.Aceste proiecte vor ridica cifra investițiilor în Grănicești la 20 de milioane de euro.Cu astfel de primari în echipa mea, sunt încrezător că programul de dezvoltare a județului Suceava va fi unul de succes.
Vremea în care un singur om a condus județul trebuie să apună.Este timpul pentru o echipă care să administreze județul! Dezvoltarea județului înseamnă dezvoltarea fiecărei localități în parte,, a transmis Gheorghe Șoldan.
Comandat de PSD-OJ Suceava, Produs și distribuit de SC Valori Media SRL, CMF: 21240002