LOCALPOLITIC

Gheorghe Șoldan alături de candidatul PSD la funcția de primar a comunei Negostina

,, Am avut plăcerea de a participa duminică după-amiază la o întâlnire electorală la căminul cultural din Negostina, în prezența a aproximativ 150 de persoane și a candidatului nostru pentru funcția de primar, Iulian-Petru Chideșa.
Viceprimar din 2016 și director dedicat al Școlii Gimnaziale Bălcăuți, Iulian-Petru Chideșa a vorbit înainte de toate despre importanța echipei în administrarea cât mai eficientă a problemelor unei comunități.
Experiența lui în administrație și viziunea pentru dezvoltarea Bălcăuțiului sunt mai necesare acum ca niciodată, în contextul în care primăria se confruntă cu datorii semnificative.
Iulian are multe proiecte pentru Bălcăuți: de la asfaltarea tuturor drumurilor, extinderea rețelelor de apă și canalizare și înființarea rețelei de gaze naturale, la dotarea tuturor căminelor culturale din comună, susținerea ansamblurilor populare, construirea a două baze sportive și achiziționarea unui microbuz școlar.
Pentru a reuși să ducă la îndeplinire toate aceste proiecte, este esențial să fie primar și să acceseze fonduri europene și guvernamentale.
Am pe deplin încredere în capacitatea lui Iulian Petru Chidesa de a moderniza Bălcăuțiul și sunt bucuros că e în echipa mea, pentru că dezvoltarea județului se face prin dezvoltarea fiecărei localități în parte,, a transmis Gheorghe Șoldan, cadidatul PSD la funcția de președinte al Consiliului Județean Suceava
Comandat de PSD-Organizația Județeană  Suceava, Produs și distribuit SC Valori Media SRL,  𝐂𝐌𝐅: 𝟐𝟏𝟐𝟒𝟎𝟎𝟎𝟐