LOCALPOLITIC

Gheorghe Șoldan alături de candidatul la funcția de primar, Adrian Posa în campanie electorală în Câmpulung Moldovenesc(FOTO)

Candidatul PSD la funcția de președinte al Consiliului Județean Suceava a  ajuns marți după-amiază și la Câmpulung Moldovenesc.
Gheorghe Șoldan a avut alături pe Posa Adrian, candidatul nostru pentru funcția de primar al municipiului,  dar și colegi de partid.
,, Am ajuns ieri după-amiază și la Câmpulung Moldovenesc, unde, alături de colegi din PSD, am stat de vorbă cu zeci de localnici și am împărțit pliante despre programul nostru de dezvoltare a județului.cunde, alături de colegi din PSD, am stat de vorbă cu zeci de localnici și am împărțit pliante despre programul nostru de dezvoltare a județului.
L-am avut alături pe Posa Adrian, candidatul nostru pentru funcția de primar al municipiului, un inginer minier cu peste 27 de ani de experiență la Compania Națională a Uraniului.
Adrian vrea o schimbare pentru Câmpulung Moldovenesc și are multe proiecte pentru mandatul 2024-2028: modernizarea infrastructurii rutiere, educaționale și sportive, îmbunătățirea serviciilor medicale și publice, precum și susținerea afacerilor locale.
M-m bucurat sincer să văd că foarte mulți dintre cei cu care am discutat își doresc o schimbare și au încredere în echipa noastră.
9 iunie – Ziua Schimbării!,, a transmis Gheorghe Șoldan de la
Material comandat de PSD-Organizația Județeană Suceava,Produs și distribuit de SC Valori Media SRL,  𝐂𝐌𝐅: 𝟐𝟏𝟐𝟒𝟎𝟎𝟎𝟐