ACTUALITATENAȚIONAL

Gheorghe Piperea, avertisment: „Ați stat doi ani în casă și ați consumat mult gaz și energie? Vă sancționăm cu prețuri triple”

Avocatul Gheorghe Piperea se arată revoltat de situaţia în care ne aflăm, având în vedere că după pandemie, ni se recomandă să facem economie>

Avocatul spune că, după doi ani de stat în casă în timpul pandemiei, perioadă în care majoritatea am avut consum mare de gaz şi energie, acum facturile la curent se calculează cu media consumului din ultimul an, adică una mare.

Astfel, şi preţurile vor fi mult mai mari.

„Să recapitulăm un pic

2020 – stați în casă, spălați-vă des pe mâini, distanțați-vă social, faceți sex numai cu minim 2 botnițe și, de preferință, prin uși prevăzute cu „glory hole”

2021 – lucrați/învățați de acasă, înțepați-vă (inutil, dar whatever), anulați Crăciunul, Paștele și rugăciunea în biserică (nu și aloenul sau valantain dei)

2022 – spălați-vă rar sau deloc, iar dacă e musai, faceți dușuri scurte, scoțiene, câte 3-4 odată, cu apa de la toaletă sau de la chiuveta unde ați spălat greierii și lăcustele pentru cină (…)”

Proștilor, ați stat doi ani în casă și ați consumat mult gaz și multă energie? Vă sancționăm acum cu prețuri/tarife triple/cvadruple, pentru că nu ați fost sobri energetic

Și, btw, pregătiți-vă de ultimul bal, că v-am programat pentru un foarte emoționant război holiud style, cu doi combatanți în rolurile principale, un actor de un oarecare succes, în rolul pozitiv, și un fost caghebist, trecut prin 15  morți iminente de cancer până acum (și vindecat prin băi în sânge de coarne de cerb), în rolul negativ al super-vilain-ului. Marvel, beibe.

PS. În speranța că nu va fi ultimul bal înainte de zece luni de noiembrie de plumb, eu încă aștept de mâine la SingFest”, a scris avocatul Gheorghe Piperea, miercuri, pe pagina de Facebook.