POLITICULTIMA ORĂ

Gheorghe Flutur și Daniel Cadariu la lansarea candidaturii a doi primari de nota 10: Fântâna Mare și Bogdănești

Președintele PNL Suceava, Gheorghe Flutur, a participat la lansarea candidaturilor de primar a doi liberali de nota 10. La Fântâna Mare, cu participarea senatorului Daniel Cadariu, actualul primar, un veteran cu multe mandate, care a transformat radical comuna Fântâna Mare, Vasile Mucilenița și-a lansat candidatura pentru un nou mandat.

Acesta are proiectepe fonduri europene pe toate capitolele, de la parc de panouri fotovoltaice, la apă-canal, colectarea deșeurilor, modernizarea școlilor sau creșterea siguranței populației. Președintele Gheorghe Flutur aapreciat onestitatea acestui primar, foarte buna pregătire în domeniul administrației și cunoașterea legislației. Acesta este un primar care poate da oricui consultanță în domeniul administrației.
Alături de Gheorghe Flutur, va continua introducerea canalizării la Praxia, la Spătărești, va continua repararea și modernizarea drumurilor din comună și la orizont se anunță o investiție de proporții a unor investitori străini care vor construi o clinică în valoare de peste 100 mil. euro, pentru combaterea cancerului. Este o clinică unică în România, la care vor lucra, după estimări, 60-70 de medici. Atât pentru această investiție, cât și pentru altele, dar și pentru populația din comună, trebuie duse în zonă apă, canal și gaze naturale.
La Bogdănești, Pavel Daniel, actualul viceprimar, a lansat candidatura pentru funcția de primar. Pe lângă președintele Flutur și senatorul Cadariu, au fost prezenți mai mulți cetățeni ai comunei, care și-au exprimat aprecierea pentru hărnicia și modestia candidatului.
Tânărul a lucrat în străinătate, cu familia, s-a întors acasă, iar de 4 ani este viceprimar.
Domnul Pavel dorește să pună în funcțiune sistemul de canalizare, va aduce în comună gazul metan, are în plan construcția de parcuri și locuri de joacă pentru copii, modernizarea drumurilor, asigurarea iluminatului public, construirea unui parc fotovoltaic care să aducă independența energetică a instituțiilor publice, amenajarea de drumuri de căruțe și de utilaje agricole și multe alte proiecte ambițioase. Gheorghe Flutur l-a asigurat de tot sprijinul său și de faptul că, umăr la umăr, vor face din Bogdănești o comună modernă.