POLITICULTIMA ORĂ

Gheorghe Flutur, prima declarație după ce a fost propus pentru funcția de președinte interimar al PNL: „Partidul este unit”

Gheorghe Flutur anunţă că va deţine funcţia de preşedinte interimar al PNL, până la organizarea partidului, conform deciziei luate în unanimitate în şedinţa de duminică a Biroului Politic al Partidului Naţional Liberal.

Totodată, Lucian Bode va deţine funcţia de secretar general interimar, conform unei decizii adoptate în unanimitate, în acelaşi for.

”Colegii m-au ales pe mine președinte interimar. A fost un vot în unanimitate. Domnul Lucian Bode va fi secretar general interimar, și el a avut vot în unanimitate.

La 10 aprilie, de la ora 11, va avea loc Congresul. S-a propus ca 9 oameni să facă parte din comisia de organizare. Termen de depunere a moțiunilor va fi miercuri, iar dezbaterea în județe va fi până vineri seara la ora 22:00.

Avem un context național și internațional deosebit, de aceea se va desfășura totul în acest fel. Mesajul este de unitate, partidul este unit. Nu vreau să intru în amănunte acum despre ce a mers, ce nu a mers.”, a spus Gheorghe Flutur.