administratieULTIMA ORĂ

Gheorghe Flutur prezent la inaugurarea pieței agroalimentare din Stulpicani: Oamenii sunt foarte bucuroși că nu trebuie să mai meargă zeci de kilometri, la Gura Humorului sau Câmpulung Moldovenesc, ci au lângă ei o piață civilizată, modernă

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a acceptat invitația primarului de Stulpicani, Vasile Zamcu, de a participa la inaugurarea pieței agroalimentare din localitate. După ce dis de dimineață președintele a fost pe drumul Codrii Seculari – Câmpulung Moldovenesc, unde există șantiere în lucru pentru a deschide această legătură cu municipiul Câmpulung Moldovenesc, când a ajuns la noua piață, a văzut sute de oameni din zona de munte a județului care au venit pentru deschiderea ei.
Piața are amenajată o platformă betonată îngrădită, cu tarabe pentru vânzare, dar și o hală închisă, încălzită, cu apă curentă, în care erau expuse produse alimentare lactate, produse din carne, fructe, produse de patiserie. Este o piață modernă, cu tot ce trebuie, grupuri s

anitare, spații de ambalare și preambalare, cu mese și spații amenajate pentru fiecare categorie de produs în parte. Oamenii sunt foarte bucuroși că nu trebuie să mai meargă zeci de kilometri, la Gura Humorului sau Câmpulung Moldovenesc, ci au lângă ei o piață civilizată, modernă.
Comuna Stulpicani este un șantier. În afară de drumul spre pasul Prihodiște, care se asfaltează în momentul de față, a început asfaltarea drumului Stulpicani – Negrileasa – Vadu Negrilesei, un drum foarte așteptat de localnici, dar sunt li multe alte proiecte realizate, precum școli modernizate, cămine culturale, parc fotovoltaic pentru producerea curentului electric pentru iluminatul public.
Președintele Consiliului Județean Suceava s-a adresat sutelor de oameni din piață, asigurându-i că el le va acorda tot sprijinul. Sub conducerea primarului lor, Stulpicani trebuie să devină o zonă turistică de frunte a județului Suceava, cu monument UNESCO, Codrii Seculari, cu frumoase trasee, cu drumuri modernizate spre muntele Rarău. Președintele Flutur a subliniat ca Stulpicani devine foarte curând o perlă turistică a Bucovinei.