LOCALPOLITIC

Gheorghe Flutur, la lansarea candidatului liberal la Primăria Păltinoasa: „Mihai Drob va fi marea revelație a alegerilor locale”

Președintele PNL Suceava, Gheorghe Flutur, s-a aflat duminică la Capu Codrului, pentru a fi alături de candidatul liberal la Primăria Păltinoasa, Mihai Drob, despre care spune că „va fi marea revelație a alegerilor locale”.
Aflat la a treia întâlnire electorală la Păltinoasa, din care a doua în Capu Codrului, Gheorghe Flutur a fost așteptat de peste 200 de oameni, care au făcut căminul cultural să fie neîncăpător când au venit pentru a-și arăta susținerea față de candidatul liberal la primărie, Mihai Drob, și față de Gheorghe Flutur la președinția Consiliului Județean.
Oamenii așteaptă punerea în funcțiune a sistemului de apă și canalizare. Cetățenii de etnie romă din cătunul Schinărie așteaptă ca apa, canalizarea și drumurile să ajungă și la ei.
Tinerii din comună au nevoie de locuri de casă, iar oamenii așteaptă introducerea rețelei de gaz metan. Aceste obiective sunt toate incluse în programul cu care candidează Mihai Drob.
Comandat de PNL, filiala Suceava, cod AEP 21240015