POLITICULTIMA ORĂ

Gheorghe Flutur: ”Ei au vrut o schimbare….Nu-mi dau seama de nume, eram la Suceava

Președintele Klaus Iohannis nu a avut nicio legătură cu demisia lui Florin Cîțu din fruntea PNL, în schimb, niște filiale din sud ar fi avut inițiativa, a spus noul șef interimar al partidului, Gheorghe Flutur, duminică, la Antena 3

Întrebat cine sau ce l-a determinat pe Florin Cîțu să demisioneze de vineri până sâmbătă, Flutur a spus că nu comentează, dar a precizat că a fost o discuție prietenoasă recent, pentru a se găsi un calendar pentru înlocuirea președintelui.

De asemenea, întrebat dacă a existat o scrisoare semnată de peste 40 de lideri de organizații județene prin care i se cerea demisia lui Cîțu, pentru a i se face loc lui Ciucă, Flutur a negat.

”Starea de spirit din ultima vreme era destul de aprinsă și erau niște nemulțumiri, dar nu a fost o scrisoare. Este o decizie a 42 de birouri permanente județene care cereau congres.

Partidul are capacitatea de a reacționa și de a îmbunătăți lucrurile în mers. Deciziile s-au luat în câteva ore, oamenii au vrut o schimbare”, a explicat președintele interimar al PNL, Gheorghe Flutur, duminică, la Antena 3.

„Nu știu să spun (cine a avut inițiativa – n.r.), cei din Sud. Nu-mi dau seama de nume, eram la Suceava.

Eu am fost undeva pe la jumătate, era o atmosferă care spre așa ceva mergea. Partidul a avut o reacție hotărâtă și lucrurile trebuiau să se întâmple repede”, a completat Flutur.