POLITIC

Gheorghe Flutur a participat la lansarea candidatului liberal la Straja: „Vasile Juravle va fi viitorul primar”

Prim-vicepreședintele Partidului Național Liberal, Gheorghe Flutur, președinte al filialei județene a PNL Suceava, a fost prezent miercuri, 15 mai, la Straja, la lansarea  candidaturii pentru funcția  de primar din partea PNL a lui Vasile Juravle.

Gheorghe Flutur a spus răspicat că daca vor fi undeva surprize la aceste alegeri locale, atunci vor fi surprize la Straja.

,,Deși o zi de lucru, peste 200 de oameni au participat la această reuniune, arătând că îl vor din nou primar pe Vasile Juravle. „Și eu îl vreau primar pe Vasile Juravle pentru că am lucrat foarte bine cu el”, a declarat președintele CJ Suceava.

 

Împreună avem proiecte curajoase de dezvoltare a comunei Straja

„În perioada când el a condus administrația locală, Straja a fost una dintre comunele cu cele mai multe proiecte. Atunci au fost legate la rețeaua de apă-canal aproape 500 de gospodării și de atunci nu s-a mai întâmplat nimic. A făcut și diguri pentru apărarea localității Vasile Juravle și de atunci nu s-a mai făcut nimic. A asfaltat și drumuri și de 2 mandate a stagnat tot. Împreună avem proiecte curajoase de dezvoltare a comunei Straja. Străjenii se uită și în deal și în vale și văd cum administrațiile liberale fac treabă la Vicovu de Sus, la Brodina, la Putna, la Ulma, la Bilca și vor și ei acest lucru. O după-amiază superbă în dialog cu cetățenii comunei m-a făcut să spun că Vasile Juravle va fi viitorul primar al Strajei”, a declarat Gheorghe Flutur.