ALEGERI EUROPARLAMENTARE ȘI LOCALEPOLITIC

Gheoghe Șoldan a participat la lansarea candidaturii în Păltinoasa: Este un exemplu de administrație publică performantă, iar Eduard Wendling un primar devotat comunității sale

Candidatul PSD la funcția de președinte al Consiliului Județean Suceaa, Gheorghe Șoldan a participat la lansarea candidaturii îprimarului în exercițiu, Eduard Helving pentru un nou mandat n localitatea Păltinoasa. Aproximativ 800 de persoane au au venit  la căminul cultural  sa il susțină și să sprijine echipa PSD Suceava.

,,Aproximativ 800 de persoane au participat ieri după-amiază, la căminul cultural din Păltinoasa, la întâlnirea cu primarul Eduard Wendling și echipa PSD Suceava, unde am vorbit despre viitorul localității lor.

 

Erau atât de mulți încât o bună parte dintre ei au urmărit discuția de afară, din fața căminului.
Le-am mulțumit pentru prezență și i-am mulțumit înainte de toate lui Eduard pentru că a ales să facă parte din echipa mea, recunoscându-le celor prezenți că am luat cel mai bun primar de la liberali.
Un primar care a rezolvat problema iluminatului public, a podurilor și podețelor din comună, care a renovat dispensarele, a asigurat un sistem performant de siguranță publică, reducând numărul infracțiunilor, și a betonat 50% din drumurile comunale.
Ar fi finalizat lucrările la 100% dintre drumuri dacă nu ar fi fost necesară modernizarea rețelei de apă, care a fost preluată subdimensionată.
Astăzi, la Păltinoasa, oamenii au apă chiar și 48 de ore fără curent electric.
În schimb, Eduard are deja un proiect pentru asfaltarea celorlalte drumuri comunale și urmează să semneze contractul pentru finanțare.
Important este și faptul că după foarte mulți ani de așteptare, în care au avut primăria într-o sală de sport, locuitorii comunei Păltinoasa au aflat că în sfârșit proiectul primarului Wendling pentru un sediu nou a primit undă verde și în curând vor începe lucrările.
L-am sprijinit și eu, și echipa PSD, pentru că actualul președinte al Consiliului Județean a ignorat pur și simplu ani la rând comunitatea condusă până nu de mult chiar de un primar liberal.
Păltinoasa este un exemplu de administrație publică performantă, iar Eduard Wendling un primar devotat comunității sale.
Le mulțumesc oamenilor din Păltinoasa pentru primirea caldă și îi îndemn să fie alături de mine pe 9 iunie, pentru a-l trimite acasă pe cel care i-a amăgit de prea mulți ani cu declarații de dragoste false pentru bucovineni și pentru Bucovina,, a transmis Gheorghe Șoldan.