ACTUALITATEPOLITICULTIMA ORĂ

George Simion, după scandalul vaccinurilor: ”Să ne uităm în conturile lor bancare! Se dovedește tot ce am acuzat…Nu înțeleg de ce actuala guvernare și PSD-ul a acoperit urmele. Era o anchetă penală în curs legată de vaccinuri, dar nu sunt doar vaccinurile.

Președintele AUR, George Simion, a reacționat la știrea despre ancheta DNA față de achiziția de vaccinuri, împotriva lui Florin Cîțu, Ioana Mihăilă și Vlad Voiculescu,  joi seara la România TV

Liderul AUR, George Simion, a intrat în apel telefonic la România TV, unde a declarat următoarele:

„Este un jaf făcut din bani publici, noi am reușit înființarea unei comisii de anchetă. Nu înțeleg de ce actuala guvernare și PSD-ul a acoperit urmele. Era o anchetă penală în curs legată de vaccinuri, dar nu sunt doar vaccinurile. Și nu va fi domnul Cîțu primul pro vaccinist care va intra la închisoare, ne gândim și la Raed Arafat și la felul în care s-au achiziționat acele izolete care nu au folosit nimănui, la dosarele cu măști, la felul în care eram închiși în case.

Mii de camioane cu lemn care părăseau țara. Cine a avut interes? E simplu, să ne uităm la conturile lor bancare. Domnul Cîțu este un nefericit al istoriei acestei țări, domnul Cîțu spunea de la tribuna parlamentului ”Am luat și vom mai lua”, bine el se referea la păduri, dar de fapt el lua banii românilor. Și-a bătut joc de această țară și merită să meargă la închisoare”, a spus George Simion pentru România TV.

George Simion: ”Voi vota pentru ridicarea imunității lui Florin Cîțu”

„Era pandemie și tu cumperi 100 de milioane de doze mână în mână cu Ursula? Procurorii să își facă treaba până la capăt, nu trebuie să lase nicio portiță juridică. Am făcut deersuri și am pus la dispoziția procurorilor eu și parlamentarii AUR probe concrete legate de felul în care s-a desfășurat marele furt din timpul pandemiei.Din cauza marelui furt din timpul pandemiei acum se iau aceste măsuri care pun pe butuci agenții economici care nu au fost închiși atunci. E un atac la tot ce înseamnă agent economic și la adresa economiei naționale. Infracțiunea asta nu mai e în Codul Penal, că noi nu trebuie să mai avem nici economie nici națiune”.

Liderul AUR: ”Nu o să îi mai voteze nimeni”

„Voi vota pentru ridicarea imunității lui Florin Cîțu și a oricărui parlamentar implicat în jaful din timpul pandemiei. USR-ul este un partid corupt cu legături cu marea finanță mondială și cu legături cu cei care astăzi la Comisia Europeană subminează suveranitatea națională a statelor. Ați văzut votul de ieri. Noi suntem un partid suveranist care va pune capăt acestor fărădelegi. Are DNA-ul probe, partidul care va ieși din istorie ca cel mai corupt partid. Atât au putut, nu o să îi mai voteze nimeni. Se dovedește tot ce am acuzat”.

sursa: Romania TV