INTERNAȚIONAL

Geoană a fost decorat de către Jens Stoltenberg la ultima întâlnire oficială: A fost onoarea vieții mele

Secretarul General Adjunct al NATO, Mircea Geoană, a fost decorat, marți, 10 septembrie, cu Ordinul NATO „Serviciul Merituos”, în semn de recunoaștere a „excepționalei activități în slujba Alianței Nord- Atlantice”. La primirea decorației, Mircea Geoană a spus că a fost onoarea vieții sale să lucreze la NATO și a spus că el este exemplul viu că orice român poate reuși să ajungă în poziții de conducere la nivel internațional.

”A fost onoarea vieții mele să fac parte din conducerea NATO și aș vrea să-ți mulțumesc Jens pentru că m-ai angajat să-ți fiu adjunct.

Aș vrea să mulțumesc, nu doar liderilor NATO, dar aș vrea să mulțumesc oamenilor din multele instituții care au lucrat în NATO. Niciodată nu am văzut atât de multă dedicare, atât de multă implicare din partea atâtor oameni. Vreau să vă mulțumesc pentru ceea ce reprezentați, pentru ceea ce faceți și pentru faptul că m-ați ajutat în fiecare zi a activității mele.

Continuați să credeți în această organizație, continuați să credeți în obiectivele NATO!

Eu sunt mândru de tinerii noștri, de tinerele noastre, de toți oamenii care au lucrat aici în NATO. Vreau să vă rog un singur lucru: să ducem România profesională peste tot în această lume”, a spus Mircea Geoană.