ACTUALITATELOCAL

Găsit decedat în casă.  Dosar penal cu privire la infracţiunea de „uciderea din culpă”

Găsit decedat în casă.  Dosar penal cu privire la infracţiunea de „uciderea din culpă”

Ieri, la ora 19.29, lucrătorii Secției 13 Poliție Rurală Bălcăuți, au fost sesizați prin SNUAU 112 de către numitul Mamciuc Dumitru din satul Călinești, comuna Șerbăuți, jud. Suceava, cu privire la faptul că numitul M.  Gheorghe a fost găsit decedat.

În temeiul sesizării, echipa operativă constituită la nivelul Secției 13 Poliție Rurală Bălcăuți s-a deplasat la fața locului ocazie cu care au fost stabilite următoarele:

Gheorghe a fost găsit la imobilul cu numărul  din satul Călinești, unde locuia fără forme legale, de către ginerele său Mamciuc Dumitru, care locuia în aceeași curte cu acesta.

Din discuțiile purtate cu membrii familiei a rezultat faptul că Martin Gheorghe a fost văzut ultima dată în curtea locuinței în ziua de 08.09.2024, în stare avansată de ebrietate.

Din verificările efectuate s-a stabilit faptul că persoana decedată este cunoscută  ca fiind o persoană care consumă în mod frecvent băuturi alcoolice, suferind și de afecțiuni medicale.

Cadavrul numitului Martin Gheorghe era în stare de putrefacție, fără a fi indentificate urme de violență.

La fața locului s-a deplasat un echipaj medical, care a declarat decesul.

Pentru a clarifica împrejurările în care bărbatul  a decedat,  s-a dispus efectuarea unei autopsii medico-legale.

Cadavrul a fost transportat la morga Spitalului Municipal Suceava.

În cauză s-a întocmit dosar penal cu privire la infracţiunea de „uciderea din culpă”, prev. de  art. 192 alin. 1 din Cod penal, cercetările fiind continuate de către lucrătorii Postului de Poliţie Șerbăuți.