ACTUALITATEBREAKING NEWSLOCAL

Fundația,, „Ana – Inimă de copil” la primul eveniment public. 80 de elevi suceveni care au obținut locurile I, II și III în cadrul Olimpiadelor Naționale în anul școlar 2022-2023 vor fi premiați

Fundația „Ana – Inimă de copil” organizează marți, 30 mai 2023, evenimentul „Copiii pe primul loc”, care se va desfășura la Teatrul Municipal „Matei Vișniec” Suceava, începând cu ora 17:00.

Gazda evenimentului, care va fi transmis în direct pe pagina de facebook a fundației, va fi cunoscuta vedetă de televiziune și jurnalistă Andreea Marin. 

În cadrul evenimentului „Copiii pe primul loc”, aflat la prima ediție, organizatorii își propun să premieze peste 80 de elevi care au obținut rezultate excepționale la Olimpiadele Naționale în anul școlar 2022 – 2023, precum și elevii suceveni care au obținut premiul I la Olimpiada Internațională de Astronomie și Științele Spațiului pentru Juniori.

Totodată, vor primi distincții și câteva zeci de profesori care au coordonat elevii premiați, în semn de recunoaștere a contribuției aduse prin îndrumarea și pregătirea olimpicilor.

Evenimentul festiv de premiere va fi completat de momente artistice deosebite ale unor copii, elevi mare parte dintre ei, care au reușit să impresioneze pe oriunde au participat, atât în țară, cât și în străinătate.

,, Ana este numele fetiței mele, care luna viitoare va împlini 3 ani.

Îmi doresc ca unul dintre darurile pe care i le voi oferi la 18 ani să fie o lume mai bună, una în care mama ei a făcut tot posibilul să-i fie mai bine. Ei și oamenilor din jur. Un alt dar va fi această fundație care sper ca peste 15 ani, când Ana va fi de vârsta majoratului, să aibă o activitate bogată și să fi făcut foarte mulți oameni fericiți.  Cu gândurile acestea plecăm la drum!,, spune  Larisa Blănari, , președinta  Fundației  „Ana – Inimă de copil”