BREAKING NEWSJUSTIȚIE

Frații miliardari Tate, duși la audieri. Polițistă, bănuită de prostituție pentru cei doi interlopi

Frații Tate au intrat din nou în vizorul autorităților. Vila milionarilor a fost răscolită de mascați. Percheziții au fost efectuate și la o fostă polițistă care ar fi implicată în dosarul de trafic de persoane deschis pe numele celor doi. Cei trei au fost conduși la sediul DIICOT pentru a fi audiați.

Potrivit surselor Realitatea PLUS, femeia nu mai este în sistem și acum practică prostituția pentru ei. Cei trei au fost conduși la sediul DIICOT pentru a fi audiați.

Este a doua oară anul acesta când foștii luptători de kickboxing sunt vizitați de anchetatori. În primăvară au fost în centrul unui scandal-monstru fiind acuzați că sechestrează în vilă două tinere.

Înainte ca anul să se încheie procurorii DIICOT au revenit la imobilul de lux din Nordul Capitalei și au ridicat probe în dosarul deschis pentru trafic de persoane, viol și constituirea unui grup infracțional organizat.

Percheziții s-au organizat și la locuințele apropiaților și la imobilul unei foste polițiste. Femeia ar fi colaborat cu ei, iar potrivit unor surse apropiate anchetei ea ar practica acum prostituția