ACTUALITATEBREAKING NEWSLOCALULTIMA ORĂ

Foto/Video/Tragedie. Doua femei au decedat iar doi copilasi de 2 si 4 ani sunt in stare grava

Tragedie.Doua femei au decedat si doi copii in stare grava.
Astăzi, in jurul orei 13:00 a avut loc un accident rutier la intersecția DC 64 Salcea – Prelipca cu trecerea la nivel cu calea ferată. În urma accidentului dintre trenul nr. 1655 București – Suceava cu un autoturism care nu a acordat prioritate de trecere la trecerea căii ferate prevăzută cu semnale acustice și luminoase a rezultat decesul a doua femei din autoturism și vătămarea corporală gravă a unei minore de 4 ani (tot pasageră în autoturism). De asemenea, un alt minor de 2 ani din autoturism a suferit leziuni ușoare.
Din primele verificări s-a stabilit că una dintre femeile decedate din autoturism care a condus vehiculul nu a respectat semnalele acustice și luminoase de la trecerea la nivel cu calea ferată, fiind surprinsă și lovită de trenul Regio București – Suceava. Cercetările sunt preluate de către Serviciul Rutier, fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

Cei doi copii se aflau pe bancheta din spate a mașinii lovite în plin de trenul care venea de la București spre Suceava

Femeile aflate pe locurile din, mama și mătușa micuților, au murit pe loc, după ce locomotiva trenului a lovit violent mașina în partea din față și a târât-o în jur de 200 de metri, până într-un stâlp.