ACTUALITATEBREAKING NEWSLOCAL

Foto/Video/ Targul de toamnă,, Produs în Bucovina,, deschis oficial Recoltă frumoasă, pe toate gusturile

Targul de toamnă ,, Produs în Bucovina,, a fost deschis ieri, oficial în parcarea Iulius Mall din Suceava.  Evenimentul se desfășoară în peerioada 13-16 octombrie 2022, fiind sustinut de Centrul Cultural Bucovina, Iulius Mall si Asociația ,,Produs în Bucovina,,. Autoritatile judetului au deschis targul de la Camara bucovineana si apoi, au vizitat standurile producatorilor.

 

 

 

 

 

 

 

Zeci de producători și-au etalat recolta şi produsele – de la ceapă, ardei, roșii, varza, cartofi şi mere, până la conserve sau dulcețuri numai bune de pus în cămară pentru iarnă. Standul Direcției Silvice Suceava prezintă o ofertă destul de bogata.  Un producator agricol din Dumbraveni a venit cu produsele pe care le produce in sera si pe terenul propru.

Nu lipsesc de la targ nici standurile cu cozonaci si prajituri

Chiar de la intrarea în târgul din comună Ighiu, pofticioșii au fost atrași de mirosurile îmbietoare ale preparatelor făcute după rețete străvechi. A fost imporvizata chiar si stana turistica unde se fac preparate traditionale inclusiv, balmoș.

You are currently viewing a placeholder content from Youtube. To access the actual content, click the button below. Please note that doing so will share data with third-party providers.

More Information

Oamenii au de unde alege. Cine vrea sa isi asigure o  cămară bogată pentru la iarnă o poate face in acest weekend la Targul de Toamna.

Reporter: „Cum vi se pare prețurile?”

Clientă: „Așa și așa. Mi se par cam piparate pentru buzunarul nostru. Dupa ce voi vizita ma voi decide daca voi cumpara ceva..”

Si Asociatia PRODUS DE CLUJ este prezenta cu standuri la evenimentul din parcarea Iulius Mall.

Pentru că în orice bucătărie nu trebuie să lipsească produsele din carne, oamenii au stat minute bune la coadă pentru un fir de cârnați sau o bucată de șuncă afumată.