BREAKING NEWSEDUCAȚIE

Foto/ Video/Sute de copii de la Școala Gimnazială nr 3 Vicovu de Sus participă la Tabără de vară ,, Binecuvântată fii, copilărie,,

Sute de copii de la Școala Gimnazială nr. 3 Vicovu de Sus (Plai)  participă la Tabără de vară ,, Binecuvântată fii, copilărie,,, organizată de unitatea de învățământ și Parorhia ,,Acoperământul Maicii Domnului,,. Tabară de vară  se desfășoară în perioada 17- 20 iulie, are  sprijinul  Poliției de Frontieră Suceava și Inspectoratului Județean de Poliție Suceava precum și a SMURD Vicovu de Sus.  Directoarea Școlii Generale Nr 3, Parasca Lăcrimioara a ținut să amintească că deja activitatea este la a doua ediție și programul este unul amplu:   activități religioase, activități distractive în aer liber,  drumeție și activități sportive.  În prima zi , copii fac cunoștință cu  biserica și tainele ei în cadrul  vizitei și a întîlnirii cu fețele bisericești.

Tot astazi, micuții mai au inclusă o temă și anume  ,,Ziua meseriilor,, unde fac cunoștință cu polițiști  polițiști de frontieră și un echipaj SMURD. Copii vor  afla din tainele fiecărei astfel de munci.   În programul celor patru zile  este inclusă și o vizită la Mănăstirea Putna, deplasarea urmând a se face la Mănăstirea Putna. Nu a lipsit nici primarul orașului, Vasile Iliuț care a felicitat inițiativa cadrelor didactice și respectiv a directoarei Parasca Lăcrimioara pentru aceasta activitate școlară.

 

Taberele  de vara, din vacanta 2023 sunt o oportunitate pentru fiecare copil pentru a-și dezvolta abilitățile și pentru a lega noi prietenii. Dacă în timpul anului școlar, copii nu au suficient timp, acum se pot , bucura de timp de calitate petrecut alaturi de alți copii, cunoscând alte activități i și dobândind experiențe care le vor fi folositoare întreaga viață.